Off topic: Powwow në Shqipëri
Thread poster: Monika Coulson

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 07:30
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
Nov 7, 2003

Përshëndetje të gjithëve,
nëse ka ndonjë anëtar në Tiranë ose në rrethet përqark që ka dëshirë të mblidhemi së bashku, ju lutem më kontaktoni. Jo vetëm që mund të njohim njëri-tjetrin më mirë, por mund të bëj edhe verifikimin tuaj. Do të jem në Shqipëri nga mesi i nëntorit dhe fillimi i dhjetorit. Ju lutem më kontaktoni direkt që të lemë një datë, orë dhe vend të caktuar për t'u takuar.
Gjithë të mirat dhe mirupafshim,
Monika


Direct link Reply with quote
 

Fabiana Papastefani-Pezzoni  Identity Verified
Romania
Local time: 16:30
Member (2003)
English to Albanian
+ ...
Takim në Shqipëri Nov 7, 2003

E dashur Monika,

Ide e shkëlqyer do të ishte. Kut thua fillimi i dhjetorit, e ke fjalën edhe për datat pas 06 dhjetorit. Unë do të vij në Shqipëri pas kësaj dite, ka të ngjarë në 07 dhjetor. Shpresoj qëtë shihemi.


Direct link Reply with quote
 
Borana Moisiu
Albania
Local time: 15:30
English to Albanian
+ ...
Monika Nov 7, 2003

E dashur Monika,
do të dërgoj numrin tim të celularit me mesazh që të takohemi patjetër kur të vish. Udhë të mbarë!
Borana

Monika Coulson wrote:

Përshëndetje të gjithëve,
nëse ka ndonjë anëtar në Tiranë ose në rrethet përqark që ka dëshirë të mblidhemi së bashku, ju lutem më kontaktoni. Jo vetëm që mund të njohim njëri-tjetrin më mirë, por mund të bëj edhe verifikimin tuaj. Do të jem në Shqipëri nga mesi i nëntorit dhe fillimi i dhjetorit. Ju lutem më kontaktoni direkt që të lemë një datë, orë dhe vend të caktuar për t'u takuar.
Gjithë të mirat dhe mirupafshim,
Monika


Direct link Reply with quote
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Powwow në Shqipëri

Advanced search


Anycount & Translation Office 3000
Translation Office 3000

Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.

More info »
SDL MultiTerm 2017
Guarantee a unified, consistent and high-quality translation with terminology software by the industry leaders.

SDL MultiTerm 2017 allows translators to create one central location to store and manage multilingual terminology, and with SDL MultiTerm Extract 2017 you can automatically create term lists from your existing documentation to save time.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search