Pages in topic:   [1 2 3 4 5 6 7] >
Off topic: Thënie klasike nga filmat tanë
Thread poster: Monika Coulson

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 15:31
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
Nov 8, 2003

Po e hap këtë rubrikë, sa për humor dhe nostalgji, me thënie të forta, humoristike/klasike dhe të pavdekshme nga filmat, teatrot dhe komeditë shqiptare. Kuptohet që mënyra e të thënit dhe konteksti i shprehjeve janë mjaft të rëndësishme, por besoj se shumica jonë i kanë "parasysh" ato, meqë jemi rritur me atë art. Shpresoj të kontribuoni dhe ju dhe shpresoj të na argëtojë të gjithëve.
Monika
[Edited at 2005-06-29 12:53]


Direct link Reply with quote
 

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 15:31
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
TOPIC STARTER
Filmi "Beni ecën vetë" Nov 8, 2003

Po do më ikësh me t'u bëftë tetka!


[Edited at 2003-11-08 08:06]


Direct link Reply with quote
 

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 15:31
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
TOPIC STARTER
"I teti në bronz" Nov 8, 2003

-Ndal, se t'i hodha zorrët majë plepit.
-Ç'Ă«shtĂ« kjo ndal more nĂ« shtĂ«pinĂ« time.

[Edited at 2003-11-08 08:05]


Direct link Reply with quote
 

Fabiana Papastefani-Pezzoni  Identity Verified
Romania
Local time: 00:31
Member (2003)
English to Albanian
+ ...
PĂ«rballimi.... Nov 8, 2003

- Shoku Miti, si shumë më dogëndis ky djalë mua;
- Oooooo, na u dogëndiske ti, posi.
--------------------------------------
- Gërmo, Tare, gërmo, se ty kam qenin e ngordhur unë;


[Edited at 2003-11-08 08:07]


Direct link Reply with quote
 

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 15:31
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
TOPIC STARTER
"I teti në bronz" Nov 8, 2003

U lugat se më trembe!

Direct link Reply with quote
 

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 15:31
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
TOPIC STARTER
"PĂ«rballimi" Nov 8, 2003

- Iu qërua edhe një bajgë qytetit tonë!

Direct link Reply with quote
 

Fabiana Papastefani-Pezzoni  Identity Verified
Romania
Local time: 00:31
Member (2003)
English to Albanian
+ ...
Zonja nga qyteti Nov 8, 2003

- Na, more djalë,...iku sekretari....
----------------------------------------


Direct link Reply with quote
 

Vjollca Martinson  Identity Verified
Local time: 15:31
English to Albanian
+ ...
Nga filmi "Kapedani" Nov 8, 2003

- Të laga, mirë ta bëra!
- Me kë e pe more, me atë me xham apo me atë pa xham?


Direct link Reply with quote
 

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 15:31
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
TOPIC STARTER
"Zonja nga qyteti" Nov 8, 2003

Kanë shitur gomarët, kanë blerë biçikleta.

Direct link Reply with quote
 

Vjollca Martinson  Identity Verified
Local time: 15:31
English to Albanian
+ ...
Nga PĂ«rballimi Nov 8, 2003

Na, ha, më mirë ti se sa ata.

[Edited at 2003-11-08 08:16]


Direct link Reply with quote
 

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 15:31
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
TOPIC STARTER
Duel i heshtur (?) Nov 8, 2003

Po ajo puna e komisarit ishte lojë more!!!!

[Edited at 2003-11-08 08:21]


Direct link Reply with quote
 

Vjollca Martinson  Identity Verified
Local time: 15:31
English to Albanian
+ ...
Nga "Çifti i lumtur" Nov 8, 2003

A si e dredh ky more shokë...

Direct link Reply with quote
 

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 15:31
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
TOPIC STARTER
Pallati 176 Nov 8, 2003

Ă‹Ă«Ă«Ă«, plasnĂ« çokollatat edhe kĂ«tej. Po mirĂ« mo, po kaq budallenj tĂ« jeni ju djemtĂ« e sojit tonĂ«, na çokollatat sa njĂ« tullĂ«!!!

[Edited at 2003-12-12 01:46]


Direct link Reply with quote
 

Vjollca Martinson  Identity Verified
Local time: 15:31
English to Albanian
+ ...
"Udha e shkronjave" Nov 8, 2003

Tunxh bir!

Direct link Reply with quote
 

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 15:31
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
TOPIC STARTER
Guximtarët Nov 8, 2003

-O qullac, qullac, qullac!!!

Direct link Reply with quote
 
Pages in topic:   [1 2 3 4 5 6 7] >


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Thënie klasike nga filmat tanë

Advanced search


WordFinder
The words you want Anywhere, Anytime

WordFinder is the market's fastest and easiest way of finding the right word, term, translation or synonym in one or more dictionaries. In our assortment you can choose among more than 120 dictionaries in 15 languages from leading publishers.

More info »
LSP.expert
You’re a freelance translator? LSP.expert helps you manage your daily translation jobs. It’s easy, fast and secure.

How about you start tracking translation jobs and sending invoices in minutes? You can also manage your clients and generate reports about your business activities. So you always keep a clear view on your planning, AND you get a free 30 day trial period!

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search