ECTACO Partner EAL900 Anglisht - Shqip
Thread poster: Klementina Shahini

Klementina Shahini
United States
Local time: 13:31
Member (2009)
English to Albanian
+ ...
Apr 10, 2010

Përshëndetje,

Jam duke kërkuar për të blerë një fjalor Anglisht - Shqip - Anglisht elektronik dhe duke u nisur nga përshkrimi i funksioneve dhe përdorimit të bëra nga kompania shitëse, produkti i mëposhtëm më duket i përshtatshëm.

ECTACO Partner EAL900 Anglisht Shqip - Talking Dictionary


Do ta vlerësoja shumë çdo mendim apo sugjerim që do të më jepet nga të gjithë ata që kanë pasur mundësi ta përdorin një fjalor të tillë. Gjithashtu doja të dija nëse ndonjëri nga ju ka ndonjë sugjerim për ndonjë lloj tjetër fjalori elektronik që ju e keni përdorur dhe keni mbetur të kënaqur.

A keni ndonjë ide nëse kompanitë që i shesin këto fjalorë japin ulje çmimesh nëse ju blini më shumë se njê?


Me Respekt,

Klemi


 

Medic-Translat
Macedonia (FYROM)
Local time: 19:31
English to Albanian
+ ...
Është i mirë, por ka mangësi Apr 10, 2010

Unë më parë e kam përdorur Ectacon, por ka kohë që përdor fjalor një gjuhësor anglisht-anglisht sepse është më i saktë dhe i shpjegon gjërat më qartë.

 

Klementina Shahini
United States
Local time: 13:31
Member (2009)
English to Albanian
+ ...
TOPIC STARTER
Faleminderit Apr 10, 2010

Dear Medic-Translat,

Faleminderit shumue për përgjigjen e shpejtë.

Varianti i fundit që ata shesin ka 450 000 fjalë dhe përfaqësuesi i kompanisë që e shet thotë se shqiptimi i fjalëve i të dyja ghuhëve është i plotë. A është e vërtetë? Si punon si pajisje? Unë jam pjesë e një projekti ku ka edhe Amerikanë të cilët do të jetojnë në komunitetet shqiptare për dy ose tre vjet. Mendon se ky fjalor do ti ndihmojë ata sadopak të komuikojnë në shqip të paktën kur ata nuk janë të shoqëruar nga përkthyes vendas? Po mësimet në shqip që janë pjesë e programit janë të vlefshme?

Do ta vlerësoja mendimin tuaj pa masë duke mos përjashtuar edhe të gjithë ata që e kanë provuar këtë fjalor elektronik.

Me Respekt,

Klemi


 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


ECTACO Partner EAL900 Anglisht - Shqip

Advanced search


SDL Trados Studio 2019 Freelance
The leading translation software used by over 250,000 translators.

SDL Trados Studio 2019 has evolved to bring translators a brand new experience. Designed with user experience at its core, Studio 2019 transforms how new users get up and running and helps experienced users make the most of the powerful features.

More info »
Protemos translation business management system
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!

The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search