Kosova
Thread poster: Sherefedin MUSTAFA

Sherefedin MUSTAFA
Netherlands
Local time: 19:32
Member
English to Macedonian
+ ...
Jul 13, 2011

Të nderuar,

Sa për kureshtje kontrollova listën e vendeve në proz.com dhe konstatova se Republika e Kosovës nuk është futur në atë listë.

Më intereson se vallë a ka kërkuar ndonjëri nga kolegët me banim në Kosovë nga stafi i proz.comit që të rregullohet kjo mangësi.

Ju faleminderit për çdo njoftim.

Gjithë të mirat.

P.S. Disa që në të kaluarën u munduan me mish e me shpirt që punën e moderatorëve shqiptar ta bënin të pamundshme mund le ta konsiderojnë këtë si meritë të tyren!


Direct link Reply with quote
 

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 12:32
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
Me vend Jul 15, 2011

I dashur Sherefedin,
Keni shumë të drejtë. Kosova duhej të ishte futur në listë me kohë. Edhe pse nuk banoj në Kosovë, po bëj unë sot një kërkesë nëpërmjet sistemit të kërkesave në ProZ.com.
Ju uroj gjithë të mirat!


Monika


Direct link Reply with quote
 

Ledja  Identity Verified
United Kingdom
Local time: 18:32
Member (2008)
English to Albanian
+ ...
Sa kërkesa duhen? Jul 15, 2011

Me gjithë dëshirë do ta dërgoj dhe unë një kërkesë të tillë. A duhet një numër i caktuar përkthyesish për t'u vënë në zbatim një kërkesë e tillë?

Ledja


Direct link Reply with quote
 

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 12:32
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
Përgjigja... Jul 16, 2011

Përgjigja nga stafi i ProZ.com i kërkesës që bëra sot qe:

The list of languages on ProZ.com follows the ISO list on http://www.iso.org/iso/english_country_names_and_code_elements . As Kosovo is not listed there, it will not be added to the list on ProZ.com."


Si gjithmonë.


Ditën e mirë dhe punë të mbarë të gjithëve

Monika


Direct link Reply with quote
 

Lavdi Zymberi  Identity Verified
Albania
Local time: 19:32
Albanian to English
+ ...
Kosova Feb 21, 2012

Une jam nga Kosova dhe per shkak se Kosova nuk eshte ne liste jam regjistruar si nga Shqiperia. Ne konferencen e ProZ qe u mbajt vitin e kaluar (2011) ne Shkup kam kerkuar nga Hristina Dojcinova, organizatore e konferences, qe ta ngris kete ceshtje dhe ajo me premtoi se do ta diskutoje me ProZ.com, megjithate akoma nuk eshte bere asgje ne kete aspekt

Me repsekt,

Lavdia


Direct link Reply with quote
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Kosova

Advanced search


CafeTran Espresso
You've never met a CAT tool this clever!

Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer. Accept jobs from clients who use SDL Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools. Download and start using CafeTran Espresso -- for free

More info »
Protemos translation business management system
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!

The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search