A është e vërtetë?
Thread poster: Klementina Shahini

Klementina Shahini
United States
Local time: 01:40
Member (2009)
English to Albanian
+ ...
Aug 28, 2011

Kam marrë një e-mail nga një antar i komunitetit tonë që më kërkon ndihmë në shumën prej 2500 euro. Desha të dija që a jam unë e vetmja që kam marrë një e-mail të tillë apo ka dhe të tjerë si unë? Cilat janë sugjerimet dhe këshillat tuaja në një rast të tillë? Çfarë do të benit po të ishit në vendin tim÷

Çdo këshillë apo sugjerim do të ishte i mirëpritur.

Faleminderit,

Klemi


 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


A është e vërtetë?

Advanced search


BaccS – an SDL product
Modern translation business management for freelancers and agencies

BaccS makes it easy for translators to manage their projects, schedule tasks, create invoices, and view highly customizable reports. User-friendly, ProZ.com integration, community-driven development – a few reasons BaccS is trusted by translators!

More info »
CafeTran Espresso
You've never met a CAT tool this clever!

Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer. Accept jobs from clients who use SDL Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools. Download and start using CafeTran Espresso -- for free

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search