Powwow në Oksford të Anglisë në nëntor 2004
Thread poster: Monika Coulson

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 02:25
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
Jul 29, 2004

Sidomos për ata shqiptarë që jetojnë në Angli, ky powowow është një nga rastet më të mira për t'u takuar me njëri-tjetrin, me anëtarët e tjerë të ProZ.com dhe për të mësuar shumë gjëra interesante në fushën e përkthimit dhe biznesit të përkthimit. Mund të mësoni më shumë informacion duke klikuar në linkun e mëposhtëm:
http://www.proz.com/index.php3?sp=event/powwow_forum&powwow_id=567

Monikaicon_biggrin.gif

[Edited at 2004-07-29 03:46]


 

astrit disha  Identity Verified
Local time: 10:25
English to Albanian
+ ...
Une do te marr pjese ne takimin qe do te behet ne Ceki Nov 1, 2004

Monika Coulson wrote:

Sidomos për ata shqiptarë që jetojnë në Angli, ky powowow është një nga rastet më të mira për t'u takuar me njëri-tjetrin, me anëtarët e tjerë të ProZ.com dhe për të mësuar shumë gjëra interesante në fushën e përkthimit dhe biznesit të përkthimit. Mund të mësoni më shumë informacion duke klikuar në linkun e mëposhtëm:
http://www.proz.com/index.php3?sp=event/powwow_forum&powwow_id=567

Monikaicon_biggrin.gif

[Edited at 2004-07-29 03:46]


 

Fabiana Papastefani-Pezzoni  Identity Verified
Romania
Local time: 11:25
Member (2003)
English to Albanian
+ ...
Miësevjen, Astrit Nov 1, 2004

Përfitoj nga rasti të të uroj mirëseardhjen në bashkësinë e Prozianëve, Astrit. Ndoshta të kanë mirëpritur më parë por unë tashmë të pashë.

Besoj se do të të pëlqejë këtu. Të uroj gjithë të mirat dhe të uroj t'ja kalosh mirë edhe në Powwow në Pragë, Çeki.

Fabiana

[Edited at 2004-11-01 15:21]


 

astrit disha  Identity Verified
Local time: 10:25
English to Albanian
+ ...
faleminderit per mireseardhjen Nov 20, 2004

Faleminderit per mikpritjen dhe ju uroj te gjitheve nje bashkepunim sa me te mire.

 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Powwow në Oksford të Anglisë në nëntor 2004

Advanced search


SDL Trados Studio 2019 Freelance
The leading translation software used by over 250,000 translators.

SDL Trados Studio 2019 has evolved to bring translators a brand new experience. Designed with user experience at its core, Studio 2019 transforms how new users get up and running, helps experienced users make the most of the powerful features, ensures new

More info »
Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search