Provim gjuhe në nivel C-1
Thread poster: Sherefedin MUSTAFA

Sherefedin MUSTAFA
Netherlands
Local time: 19:33
Member
English to Macedonian
+ ...
May 13, 2013

Përshëndetje,

Do të isha mirënjohës po qe se mund të më jepni ndonjë informacion lidhur me mundësinë për dhënien e provimit të gjuhës shqipe në nivel C-1. Një klient ka nevojë për të gjetur një institucion të akredituar që lëshon dëshmi/certifikate për njohjen e gjuhës shqipe në nivelin C-1.

Ju falenderoj paraprakisht për ndihmën tuaj.


Direct link Reply with quote
 

Juliana Cullafiq
Albania
Local time: 19:33
Member
English to Albanian
+ ...
Kursi nga Universiteti i Tiranës May 13, 2013

Përshëndetje Sherefedin,

Pranë Fakultetit të Historisë dhe Filologjisë zhvillohet Kursi i gjuhës shqipe për të huajt. Ndoshta mund të jepet provim edhe pa ndjekur kursin.

Ja lidhjet:

http://www.fhf.edu.al/Nivelet%20dhe%20Kriteret.pdf

http://www.fhf.edu.al

Gjithë të mirat,
Juliana


Direct link Reply with quote
 

Sherefedin MUSTAFA
Netherlands
Local time: 19:33
Member
English to Macedonian
+ ...
TOPIC STARTER
Faleminderit May 13, 2013

Shumë faleminderit, Juliana.

Përshëndetje,
Sherefedini


Direct link Reply with quote
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Provim gjuhe në nivel C-1

Advanced search


BaccS – Business Accounting Software
Modern desktop project management for freelance translators

BaccS makes it easy for translators to manage their projects, schedule tasks, create invoices, and view highly customizable reports. User-friendly, ProZ.com integration, community-driven development – a few reasons BaccS is trusted by translators!

More info »
Déjà Vu X3
Try it, Love it

Find out why Déjà Vu is today the most flexible, customizable and user-friendly tool on the market. See the brand new features in action: *Completely redesigned user interface *Live Preview *Inline spell checking *Inline

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search