Powwow
Thread poster: Klemi

Klemi
United States
Local time: 16:44
Member (2009)
English to Albanian
+ ...
Jun 11, 2013

Të gjithve atyre që jetojnë afër apo larg qytetit të Lezhës, brenda apo jashtë Shqipërisë desha edhe njëherë t'ju afroja miërseardhjen në powwow e organizuar në:


Location: Lezhe
Date: 10:00am Jul 12, 2013
URL: http://www.proz.com/powwow/4748

Në këtë event jo vetëm do të takoheni me kolegë të tjerë nga krahina apo vende të ndryshme, të ndani eksperiencën tuaj me ta apo të mësoni nga eksperienca e tyre, por edhe do të keni mundësi të shijoni bukuritë që afron Lezha, një qytet ku historia dhe bota moderne ndërthuren së bashku, mali dhe deti jetojnë larg njera tjetrës vetëm në një distancë 8 km.

Takimi do të shvillohet tek Lezha Academim Center School ku do të keni mundësi të takoni një staf të qualifikuar nga amerika në fushën e linguistikës.

Takimi do të pasohet nga një dreke me ushqime deti e cila do të jetë e përgatitur posaçërisht për ju me produkte shumë të freskëta deti.

Afrojmë akomodim nëse dëshironi të kaloni një natë në qytetin e bukur historik të Lezhës.

Ju mirëpresim,

Klemi


Direct link Reply with quote
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Powwow

Advanced search


SDL MultiTerm 2017
Guarantee a unified, consistent and high-quality translation with terminology software by the industry leaders.

SDL MultiTerm 2017 allows translators to create one central location to store and manage multilingual terminology, and with SDL MultiTerm Extract 2017 you can automatically create term lists from your existing documentation to save time.

More info »
PerfectIt consistency checker
Faster Checking, Greater Accuracy

PerfectIt helps deliver error-free documents. It improves consistency, ensures quality and helps to enforce style guides. It’s a powerful tool for pro users, and comes with the assurance of a 30-day money back guarantee.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search