Shpëtoni shqipen nga "google translate"
Thread poster: Klementina Shahini

Klementina Shahini
United States
Local time: 08:54
Member (2009)
English to Albanian
+ ...
Oct 10, 2013

http://www.botasot.info/maqedonia/245385/shpetoni-shqipen-nga-quot-google-translate-quot/

 

Gentiana Kasemi  Identity Verified
Albania
Local time: 14:54
Albanian to Italian
+ ...
Për fat të keq Oct 24, 2013

mua më ka ndodhur të më vijë një kërkesë për editing/proofreading nga një agjenci përkthimesh e konsideruar me prestigj edhe këtu në proz (mjafton të shihen komentet e pafundme tepër pozitive nga ana e përkthyesve). Bëhej fjalë shprehimisht për një tekst të përkthyer paraprakisht nga vetë agjencia me google translate ...

Klementina Shahini
 

Dr Luka
Albania
Local time: 14:54
English to Albanian
mjerisht Dec 29, 2019

Ky eshte nje fenomen qe vazhdon dhe mjerisht shume i marrin per perkthime zyrtare dhe te besueshme.

Klementina Shahini
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Shpëtoni shqipen nga "google translate"

Advanced search


SDL Trados Studio 2019 Freelance
The leading translation software used by over 250,000 translators.

SDL Trados Studio 2019 has evolved to bring translators a brand new experience. Designed with user experience at its core, Studio 2019 transforms how new users get up and running and helps experienced users make the most of the powerful features.

More info »
Anycount & Translation Office 3000
Translation Office 3000

Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search