https://www.proz.com/forum/albanian/257593-shp%C3%ABtoni_shqipen_nga_%22google_translate%22.html

Shpëtoni shqipen nga "google translate"
Thread poster: Klementina Shahini

Klementina Shahini
United States
Local time: 10:52
Member (2009)
English to Albanian
+ ...
Oct 10, 2013

http://www.botasot.info/maqedonia/245385/shpetoni-shqipen-nga-quot-google-translate-quot/

 

Gentiana Kasemi  Identity Verified
Albania
Local time: 16:52
Albanian to Italian
+ ...
Për fat të keq Oct 24, 2013

mua më ka ndodhur të më vijë një kërkesë për editing/proofreading nga një agjenci përkthimesh e konsideruar me prestigj edhe këtu në proz (mjafton të shihen komentet e pafundme tepër pozitive nga ana e përkthyesve). Bëhej fjalë shprehimisht për një tekst të përkthyer paraprakisht nga vetë agjencia me google translate ...

Klementina Shahini
 

Dr Luka
Albania
Local time: 16:52
English to Albanian
mjerisht Dec 29, 2019

Ky eshte nje fenomen qe vazhdon dhe mjerisht shume i marrin per perkthime zyrtare dhe te besueshme.

Klementina Shahini
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Shpëtoni shqipen nga "google translate"

Advanced search


TM-Town
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business

Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.

More info »
CafeTran Espresso
You've never met a CAT tool this clever!

Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer. Accept jobs from clients who use SDL Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools. Download and start using CafeTran Espresso -- for free

More info »