Heyaaa: Gëzuar
Thread poster: xxxAlbanMullaj
xxxAlbanMullaj
Local time: 01:47
English to Albanian
+ ...
Nov 26, 2004

E di qe eshte pak shpejt per urime por meqe nuk do kem mbase mundesine te perdor internetin ne dhjetor do te doja t'ju uroja te gjitheve gezuar festat .....


Pershendetje te gjitheve ,


Alban

[Subject edited by staff or moderator 2004-11-26 16:04]


Direct link Reply with quote
 

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 23:47
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
Faleminderit Alban Nov 26, 2004

Gëzuar festat!

Një urim më personal: Të trashëgohesh Alban! Urimet më të mira për një jetë të lumtur!

Monika

p.s. Për të gjithë ata që ndoshta nuk e kanë marrë vesh ende, Albani është martuar vetëm para disa javëve

[Edited at 2004-11-26 16:56]


Direct link Reply with quote
 

Fabiana Papastefani-Pezzoni  Identity Verified
Romania
Local time: 08:47
Member (2003)
English to Albanian
+ ...
Urime të gjithëve... Nov 26, 2004

Urime të gjithëve për festat. Urime edhe Albaniat për martesën.

Monika Coulson wrote:

Një urim më personal: Të trashëgohesh Alban! Urimet më të mira për një jetë të lumtur!
Monika

p.s. Për të gjithë ata që ndoshta nuk e kanë marrë vesh ende, Albani është martuar vetëm para disa javëve

[Edited at 2004-11-26 16:56]


Direct link Reply with quote
 
Eva T
English to Albanian
+ ...
Gëzuar Festat Nov 28, 2004

dhe u trashëgofsh Alban! Çdo të mirë në jetë.

Eva


Direct link Reply with quote
 

Vjollca Martinson  Identity Verified
Local time: 23:47
English to Albanian
+ ...
Urime Dec 7, 2004

Urime Alban dhe gjithë të mirat!

Direct link Reply with quote
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Heyaaa: Gëzuar

Advanced search


Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

More info »
SDL MultiTerm 2017
Guarantee a unified, consistent and high-quality translation with terminology software by the industry leaders.

SDL MultiTerm 2017 allows translators to create one central location to store and manage multilingual terminology, and with SDL MultiTerm Extract 2017 you can automatically create term lists from your existing documentation to save time.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search