Heyaaa: Gëzuar
Thread poster: xxxAlbanMullaj

xxxAlbanMullaj
Local time: 20:43
English to Albanian
+ ...
Nov 26, 2004

E di qe eshte pak shpejt per urime por meqe nuk do kem mbase mundesine te perdor internetin ne dhjetor do te doja t'ju uroja te gjitheve gezuar festat .....


Pershendetje te gjitheve ,


Alban

[Subject edited by staff or moderator 2004-11-26 16:04]


Direct link Reply with quote
 

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 18:43
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
Faleminderit Alban Nov 26, 2004

Gëzuar festat!

Një urim më personal: Të trashëgohesh Alban! Urimet më të mira për një jetë të lumtur!

Monika

p.s. Për të gjithë ata që ndoshta nuk e kanë marrë vesh ende, Albani është martuar vetëm para disa javëve

[Edited at 2004-11-26 16:56]


Direct link Reply with quote
 

Fabiana Papastefani-Pezzoni  Identity Verified
Romania
Local time: 03:43
Member (2003)
English to Albanian
+ ...
Urime të gjithëve... Nov 26, 2004

Urime të gjithëve për festat. Urime edhe Albaniat për martesën.

Monika Coulson wrote:

Një urim më personal: Të trashëgohesh Alban! Urimet më të mira për një jetë të lumtur!
Monika

p.s. Për të gjithë ata që ndoshta nuk e kanë marrë vesh ende, Albani është martuar vetëm para disa javëve

[Edited at 2004-11-26 16:56]


Direct link Reply with quote
 

Eva T
English to Albanian
+ ...
Gëzuar Festat Nov 28, 2004

dhe u trashëgofsh Alban! Çdo të mirë në jetë.

Eva


Direct link Reply with quote
 

Vjollca Martinson  Identity Verified
Local time: 18:43
English to Albanian
+ ...
Urime Dec 7, 2004

Urime Alban dhe gjithë të mirat!

Direct link Reply with quote
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Heyaaa: Gëzuar

Advanced search


Anycount & Translation Office 3000
Translation Office 3000

Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.

More info »
Déjà Vu X3
Try it, Love it

Find out why Déjà Vu is today the most flexible, customizable and user-friendly tool on the market. See the brand new features in action: *Completely redesigned user interface *Live Preview *Inline spell checking *Inline

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search