Happy Holidays! - Happy Translations!
Thread poster: Klementina Shahini

Klementina Shahini
United States
Local time: 14:59
Member (2009)
English to Albanian
+ ...
Jan 2, 2015

Të dashur kolegë,

Ju uroj nga zemra për një vit të ri të mbushur me paqe, dashuri, shëndet,bekime dhe sa më shumë punë.

Gëzuar 2015!

Gjatë 2014 pata mundësi të takoja dhe të njihja shumë njerëz të cilët kanë ndikuar në formimin e asaj që unë jam sot. Kam njohur personalisht shumë përkthyes dhe interpretues që jetojnë në vende të ndryshme të botës, antarë dhe jo antarë të ProZ.com. Eksperienca dhe historitë që ata kanë ndarë me mua kanë qenë një bekim dhe dhuratë e vyer e 2014. Jam e sigurtë se kjo ka ndodhur dhe me ju.

Uroj që 2015 të jetë një vit tjetër i suksesshëm, i begatë, me shëndet e paqe dhe me sa më shumë punë për gjithsecilin nga ju. Uroj që 2015 të jetë viti më i mirë dhe më i gëzueshmi për ju dhe familjet tuaja.

Urime dhe suksese të dashur kolegë dhe miq!

Gëzim - Paqe - Dashuri - Bekime!

Përkthime të mbara dhe të begata!

Klemi


 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Happy Holidays! - Happy Translations!

Advanced search






memoQ translator pro
Kilgray's memoQ is the world's fastest developing integrated localization & translation environment rendering you more productive and efficient.

With our advanced file filters, unlimited language and advanced file support, memoQ translator pro has been designed for translators and reviewers who work on their own, with other translators or in team-based translation projects.

More info »
SDL Trados Studio 2019 Freelance
The leading translation software used by over 250,000 translators.

SDL Trados Studio 2019 has evolved to bring translators a brand new experience. Designed with user experience at its core, Studio 2019 transforms how new users get up and running, helps experienced users make the most of the powerful features, ensures new

More info »



Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search