Albanian
Thread poster: anxhela
anxhela
Local time: 01:12
English to Albanian
+ ...
May 18, 2005

Ju lutem me orientoni pak rreth cmimeve te perkthimeve dhe disa informacione per menyren e kontaktimit me punedhenesin(cfare shkruani).Faleminderit

Direct link Reply with quote
 
Eva T
English to Albanian
+ ...
Mendimi im May 20, 2005

Përshëndetje Anxhela,
Sikush ka çmimet e veta, në bazë të kërkesës së gjuhës. Gjuha shqipe është një gjuhë "e rrallë" dhe fatmirësisht, kjo na mundëson t'i kemi çmimet e larta. I pashë pak a shumë çmimet e tua dhe mendoj se janë andej nga kufiri i fundit i çmimeve për gjuhën shqipe. Por, çdo njeri e vlerëson vetë punën dhe vlerën e vet.

Për kontaktimin e punëdhënësit: mund t'u thoni atë që keni objektiv. Pra, përse po i kontaktoni dhe sa i keni çmimet.

Paçi fat në punë,
Eva


anxhela wrote:

Ju lutem me orientoni pak rreth cmimeve te perkthimeve dhe disa informacione per menyren e kontaktimit me punedhenesin(cfare shkruani).Faleminderit


Direct link Reply with quote
 
anxhela
Local time: 01:12
English to Albanian
+ ...
TOPIC STARTER
faleninderit Eva. May 22, 2005

Cmimet i kam vene pa ditur limitet,prandaj kerkova ndihme.Mendoj ti ndryshoj,por pasi te krijoj pak eksperience(shpresoj)

Direct link Reply with quote
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Albanian

Advanced search


Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

More info »
Déjà Vu X3
Try it, Love it

Find out why Déjà Vu is today the most flexible, customizable and user-friendly tool on the market. See the brand new features in action: *Completely redesigned user interface *Live Preview *Inline spell checking *Inline

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search