Off topic: Gëzuar Vitin e Ri
Thread poster: Eva T

Eva T
English to Albanian
+ ...
Jan 6, 2006

Qoftë një vit i mbarë për të gjithë ju kolegët e mi.

E

Monika,
me kontakto sa më parë po të kesh mundësi se nuk e kam adresën tënde


 

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 12:38
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
Gëzuar Vitin e Ri 2006 Jan 10, 2006

Faleminderit dhe Gëzuar!
Eva T wrote:

Qoftë një vit i mbarë për të gjithë ju kolegët e mi.
Eva, mund të më kontaktosh nëpërmjet profilit tim në të ardhmen. Po të shkruaj tani...icon_wink.gif
Monika,
me kontakto sa më parë po të kesh mundësi se nuk e kam adresën tënde


icon_biggrin.gificon_biggrin.gif


 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Gëzuar Vitin e Ri

Advanced search


BaccS – Business Accounting Software
Modern desktop project management for freelance translators

BaccS makes it easy for translators to manage their projects, schedule tasks, create invoices, and view highly customizable reports. User-friendly, ProZ.com integration, community-driven development – a few reasons BaccS is trusted by translators!

More info »
SDL MultiTerm 2019
Guarantee a unified, consistent and high-quality translation with terminology software by the industry leaders.

SDL MultiTerm 2019 allows translators to create one central location to store and manage multilingual terminology, and with SDL MultiTerm Extract 2019 you can automatically create term lists from your existing documentation to save time.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search