Off topic: Cili është filmi i fundit shqiptar që keni parë?
Thread poster: babycheeks

babycheeks  Identity Verified
Local time: 11:44
English to Albanian
+ ...
Jun 4, 2006

Kam 6 vjet që punoj dhe jetoj ne Kosovë dhe të them të drejtën nuk kam pasur mundësi që të shoh filmat shqiptar që janë xhiruar gjatë viteve të fundit. Filmi i fundit që kam parë është "Peng", një film nga Konstandin Janari. Filmi me la shumë mbresa si për sa i përket lojës së aktorëve ashtu edhe ploti i tij. Ky film ishte pjesëmarrës zyrtar i festivalit të Berlinit 2005. Marrin pjesë aktorë shqiptarë( Rajmonda Bulku, Ndricim Xhepa, etj.) dhe grekë(Stathis Papadhopulos, Janis Stankopulli, etj.). Ky film bazohet në një ngjarje të vërtetë që ka ndodhur në vitin 1999 në Greqinë Veriore.
Personalisht mendoj që ky film shfaq edhe nje rol tjetër te arrirë nga Rajmonda Bulku.
Shpresoj të keni rastin ta shikoni.


Direct link Reply with quote
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Cili është filmi i fundit shqiptar që keni parë?

Advanced search


TM-Town
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business

Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.

More info »
WordFinder
The words you want Anywhere, Anytime

WordFinder is the market's fastest and easiest way of finding the right word, term, translation or synonym in one or more dictionaries. In our assortment you can choose among more than 120 dictionaries in 15 languages from leading publishers.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search