Pse nuk duket pergjigja?
Thread poster: Lirim Gashi
Lirim Gashi
English to Albanian
+ ...
Jun 15, 2006

Tung,
Postova ketu ne Proz disa pyetje dhe mbasi kam marr pergjigjet, tani njena prej pergjigjave nuk duket me. Si ehst e mundshme dhe a me ndodh vetem mue? Kam mundesi me a pa ne emajlin tim, po jo ne faqen proz.
Falenderoj


Direct link Reply with quote
 

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 01:05
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
Përgjigjet KudoZ Jun 15, 2006

Së pari ju uroj mirëseardhjen në ProZ.com. Përsa i përket pyetjes suaj, po mundohem t'ju kthej përgjigje.

Mesa kuptova e keni fjalën për njërën nga përgjigjet e pyetjeve tuaja KudoZ që keni marrë dje. Ai/ajo që përgjigjet mund ta fshehë (për çfarëdolloj arsye) përgjigjen e vet në rast se dëshiron ta bëjë një gjë të tillë. Personalisht nuk mendoj se ka ndonjë gjë të keqe nëse ndonjëherë, dikush vendos të fshijë një përgjigje të caktuar.

Nga ana tjetër, pyetësi i pyetjeve KudoZ i merr të gjitha përgjigjet që futen me anë të një emaili, pavarësisht nëse këto fshihen më vonë. Edhe nëse ndonjë pyetje fshihet, pyetësi merr njoftim që pyetja është fshehur, së bashku me arsyen e këtij veprimi. Nëse ju nuk e keni marrë këtë njoftim, duhet ta raportoni se ndoshta ka ndodhur ndonjë "difekt teknik" në sistemin e lajmërimit.

Gjithashtu, përgjigja KudoZ nuk "zhduket", por qëndron aty. Persona të caktuar, duke përfshirë edhe moderatorët, i shohin të gjitha pyetjet e fshehura, vetëm se në këtë rast ato janë me një ngjyrë më të theksuar se të tjerat.

Shpresoj që ju përgjigja pyetjes suaj. Ju lutem më njoftoni ose personalisht, ose nëpërmjet forumit nëse keni ndonjë pyetje ose kërkesë të mëtejshme.

Gjithë të mirat,
MonikaLirim Gashi wrote:

Tung,
Postova ketu ne Proz disa pyetje dhe mbasi kam marr pergjigjet, tani njena prej pergjigjave nuk duket me. Si ehst e mundshme dhe a me ndodh vetem mue? Kam mundesi me a pa ne emajlin tim, po jo ne faqen proz.
Falenderoj


Direct link Reply with quote
 
Eva T
English to Albanian
+ ...
Is there something to hide? Jun 29, 2006


Mesa duket po!

Eva

Monika Coulson wrote:

Gjithashtu, përgjigja KudoZ nuk "zhduket", por qëndron aty. Persona të caktuar, duke përfshirë edhe moderatorët, i shohin të gjitha pyetjet e fshehura, vetëm se në këtë rast ato janë me një ngjyrë më të theksuar se të tjerat.


Direct link Reply with quote
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Pse nuk duket pergjigja?

Advanced search


Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

More info »
LSP.expert
You’re a freelance translator? LSP.expert helps you manage your daily translation jobs. It’s easy, fast and secure.

How about you start tracking translation jobs and sending invoices in minutes? You can also manage your clients and generate reports about your business activities. So you always keep a clear view on your planning, AND you get a free 30 day trial period!

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search