Off topic: Jashtë teme (një njoftim tjetër i dhimbshëm)
Thread poster: Monika Coulson

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 08:23
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
Nov 4, 2002

Uroj së pari që të jeni mirë me shëndet. Po vë këtu një njoftim tjetër të dhimshëm për të njoftuar miqtë dhe dashamirësit e personit në fjalë.


Z. Ramadan Sejdiu, 36 vjeç, me origjinë nga Prishtina, ndërroi jetë javën e kaluar në Arizona, SHBA, si rezultat i një aksidenti të rëndë automobilistik. Ka lënë pas 4 djem të vegjël, gruan, nënën, motra, vëllezër dhe plot të afërm të tjerë. Z. Sejdiu ishte inxhinier i zbukurimit të qytetit të Prishtinës dhe emigroi në SHBA më 1999 me gjithë familjen e tij, gruan dhe 4 fëmijët. Më pas u kthye në Kosovë dhe jetoi aty për një farë kohe. U kthye në Arizona më pak se dy muaj të shkuar, pa familje këtë rradhë, me shpresë të stabilizohej vetë dhe pastaj të tërhiqte dhe fëmijët e gruan. Por aksidenti i javës së shkuar i ndërpreu planet dhe jetën e tij.


Z. Sejdiu nuk ishte anëtar i ProZ.com, por kishte plot miq e dashamirës në këtë komunitet, prandaj e vura këtu këtë njoftim.


Gjithashtu, fëmijët, gruaja dhe nëna e tij kanë dëshirë që trupi i të ndjerit të kthehet në vendlindjen e tij. Z. Sejdiu ende nuk kishte gjetur punë në Arizona, kështu që nuk kishte mundur të kursente ndonjë para. Një grup shqiptarësh që e kanë marrë vesh këtë tragjedi kanë vendosur dhe po mbledhin para për të dërguar kufomën në Prishtinë, si dhe për të ndihmuar jetimët e tij të vegjël. Siç mund ta dini, shpenzimet e transportimit të një kufome janë jashtëzakonisht të mëdha, (mund të shkojnë nga $8,000-17,000) prandaj nëse keni mundësi mund të jepni ndonjë dhurim (qoftë edhe simbolik) për të ndihmuar këtë familje gjatë kësaj tragjedie të rëndë dhe sidomos për të ndihmuar që trupi i tij i pajetë të kthehet tek fëmijët, gruaja dhe nëna e tij.


Nëse keni mundësi për ta bërë këtë, ju lutem mund t\'i fusni kontributet tuaja në llogarinë bankare që është hapur për këtë qëllim në: Bank of America, numri i llogarisë është: 004652876015. Gjithashtu mund të kontaktoni presidentin e klubit shqiptar Sofra në Arizona, në numrin e telefonit 1(602) 413-4647 ose zotin Hajrulla Hajra në numrin e telefonit 1(602) 564-0253. Zoti jua shpërbleftë me të mira.

Me dhimbje,

Monika

4 nëntor 2002

[ This Message was edited by: on 2002-11-05 17:38 ]


 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Jashtë teme (një njoftim tjetër i dhimbshëm)

Advanced search


SDL Trados Studio 2017 Freelance
The leading translation software used by over 250,000 translators.

SDL Trados Studio 2017 helps translators increase translation productivity whilst ensuring quality. Combining translation memory, terminology management and machine translation in one simple and easy-to-use environment.

More info »
SDL Trados Studio 2017 only €435 / $519
Get the cheapest prices for SDL Trados Studio 2017 on ProZ.com

Join this translator’s group buy brought to you by ProZ.com and buy SDL Trados Studio 2017 Freelance for only €435 / $519 / £345 / ¥63000 You will also receive FREE access to Studio 2019 when released.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search