https://www.proz.com/forum/albanian/64030-dua_t%C3%AB_ble_sdlx_2005_ose_2006.html

Dua të ble SDLX 2005 ose 2006
Thread poster: Eno Damo (X)

Eno Damo (X)  Identity Verified
Local time: 13:28
English to Albanian
+ ...
Jan 22, 2007

Të dashur kolegë,

Shpresoj të jeni të gjithë mirë. Unë jam i interesuar të blej SDLX 2005 ose 2006 të përdorur nëse ndokush prej jush e disponon këtë program kompjuterik. Ose nëse jeni të interesuar për shkëmbim, mund të bëjmë shkëmbim ndërmjet Trados 6.5 Freelance që unë nuk e përdor edhe aq shumë - ndërsa SLDX më nevojitet më shpesh.

Ju falënderoj paraprakisht për ndihmën tuaj.

Eno Damo


 

Eno Damo (X)  Identity Verified
Local time: 13:28
English to Albanian
+ ...
TOPIC STARTER
205 shikime dhe asnje pergjigje Mar 1, 2007

Pershendetje te gjitheve,

2003 shikime dhe asnje pergjigje - kjo eshte pak zhgenjyese. Nejse, dua te mendoj se asnjeri nuk kishte SDLX 2005 ose 2006, megjithese per perkthyes profesioniste ato po behen gjithnje e me shume te domosdoshme dhe jo sepse mungonte gatishmeria per te ofruar ndihme apo per te bere biznes.

Gjithsesi une tashme e kam siguruar SLDX 2006 dhe nese dikush deshiron te diskutoje mundesi shkembimi software apo shitblerje, jeni te mirepritur te me konta
... See more
Pershendetje te gjitheve,

2003 shikime dhe asnje pergjigje - kjo eshte pak zhgenjyese. Nejse, dua te mendoj se asnjeri nuk kishte SDLX 2005 ose 2006, megjithese per perkthyes profesioniste ato po behen gjithnje e me shume te domosdoshme dhe jo sepse mungonte gatishmeria per te ofruar ndihme apo per te bere biznes.

Gjithsesi une tashme e kam siguruar SLDX 2006 dhe nese dikush deshiron te diskutoje mundesi shkembimi software apo shitblerje, jeni te mirepritur te me kontaktoni.

Shpresoj qe kesaj rradhe te kete po te njejtin numer shikimesh dhe nje numer me te larte pergjigjesh

Gjithe te mirat,

Eno
Collapse


 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Dua të ble SDLX 2005 ose 2006

Advanced search


SDL Trados Business Manager Lite
Create customer quotes and invoices from within SDL Trados Studio

SDL Trados Business Manager Lite helps to simplify and speed up some of the daily tasks, such as invoicing and reporting, associated with running your freelance translation business.

More info »
WordFinder Unlimited
For clarity and excellence

WordFinder is the leading dictionary service that gives you the words you want anywhere, anytime. Access 260+ dictionaries from the world's leading dictionary publishers in virtually any device. Find the right word anywhere, anytime - online or offline.

More info »