Off topic: Takim me anëtarët që banojnë në Shqipëri
Thread poster: Monika Coulson

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 18:52
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
Dec 24, 2002

Përshëndetje të gjithëve,

unë do jem në Shqipëri për vitin e ri dhe desha t\'i takoja, nëse do të ishte e mundur, të gjithë anëtarët e proz.com gjatë javës së parë të janarit. Deri tani kam patur kontakte me dy anëtarë të ProZ.com që do jenë aty gjatë kësaj kohe. Nëse keni dëshirë që edhe ju të vini dhe të takohemi të gjithë së bashku, ju lutem më shkruani ose nëpërmjet këtij forumi, ose më kontaktoni nëpërmjet profilit tim këtu.

Faleminderit dhe gëzuar festat.


Direct link Reply with quote
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Takim me anëtarët që banojnë në Shqipëri

Advanced search


Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

More info »
Protemos translation business management system
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!

The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search