Off topic: Takim me anëtarët që banojnë në Shqipëri
Thread poster: Monika Coulson

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 21:10
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
Dec 24, 2002

Përshëndetje të gjithëve,

unë do jem në Shqipëri për vitin e ri dhe desha t\'i takoja, nëse do të ishte e mundur, të gjithë anëtarët e proz.com gjatë javës së parë të janarit. Deri tani kam patur kontakte me dy anëtarë të ProZ.com që do jenë aty gjatë kësaj kohe. Nëse keni dëshirë që edhe ju të vini dhe të takohemi të gjithë së bashku, ju lutem më shkruani ose nëpërmjet këtij forumi, ose më kontaktoni nëpërmjet profilit tim këtu.

Faleminderit dhe gëzuar festat.


Direct link Reply with quote
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Takim me anëtarët që banojnë në Shqipëri

Advanced search


TM-Town
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business

Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.

More info »
BaccS – Business Accounting Software
Modern desktop project management for freelance translators

BaccS makes it easy for translators to manage their projects, schedule tasks, create invoices, and view highly customizable reports. User-friendly, ProZ.com integration, community-driven development – a few reasons BaccS is trusted by translators!

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search