kush e di ta thote
Thread poster: xxxAlbanMullaj

xxxAlbanMullaj
Local time: 04:50
English to Albanian
+ ...
Feb 5, 2003

me kane mesazhe ku kerkohet perkthimi dhe nje shpjegim per fjale dhe une i jam pergjigjur por nuk e di pse dhe nese duhet ti pergjigjem apo jo

alban


Direct link Reply with quote
 

xxxAlbanMullaj
Local time: 04:50
English to Albanian
+ ...
TOPIC STARTER
gjithashtu Feb 5, 2003

do te doja gjithashtu te dija kush eshte roli i gjuhes shqipe tani ne boten e perkthimitalban


Direct link Reply with quote
 

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 02:50
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
Përsa i përket pyetjes së parë Feb 5, 2003

Njoftimi që ke marrë nuk është gjë tjetër veçse një pyetje KudoZ. Në ProZ.com mund të bëhen pyetje nga përkthyesë, anëtarë të ProZ.com ose nga persona të tjerë të jashtëm (pra që nuk janë anëtarë) dhe kushdo që është në dispozicion dhe që ka dëshirë t\'i përgjigjet pyetjes mund ta bëjë këtë. Përgjigja e këtyre lloj pyetjeve (KudoZ) është mbi baza vullnetare, asnjë nuk është i detyruar, gjithkush e bën me dëshirë. Nëse i përgjigjeni një pyetjeje dhe pyetësi mendon se pyetja juaj e ndihmoi për ta kuptuar më mirë atë fjalë (fjali), atëherë ai ju vlerëson me pikë KudoZ. Përkthyesit rreshtohen në listë në varësi të pikëve KudoZ, pra ata që kanë më shumë pikë KudoZ rreshtohen më parë se ata që kanë më pak.Përsa i përket pyetjes së dytë, sinqerisht po ju them që nuk e kuptoj se ç\'doni të thoni. A mund ta shpjegoni pak më mirë? Faleminderit.

Monika


Direct link Reply with quote
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


kush e di ta thote

Advanced search


Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

More info »
memoQ translator pro
Kilgray's memoQ is the world's fastest developing integrated localization & translation environment rendering you more productive and efficient.

With our advanced file filters, unlimited language and advanced file support, memoQ translator pro has been designed for translators and reviewers who work on their own, with other translators or in team-based translation projects.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search