Forumi shqiptar
Thread poster: Monika Coulson

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 02:53
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
Feb 12, 2003

Si moderatore dua t\'ju njoftoj se nuk do të lejoj në këtë forum asnjë diskutim personal. Nëse dëshironi të bëni diskutime të tilla, ju lutem bëjini ato nëpërmjet njëri-tjetrit, pa i kaluar nëpërmjet forumit publik. Forumi shqiptar në ProZ.com synon që t\'u shërbejë të gjithëve, sidomos me kontributet në fushën e përkthimit, gjuhësisë dhe letërsisë. Ju kërkoj që ta përdorni këtë vend vetëm për diskutime të tilla me vlerë. Faleminderit për mirëkuptimin tuaj.

 

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 02:53
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
TOPIC STARTER
Gjuha e përdorur në këtë forum... Feb 15, 2003

duhet të jetë vetëm shqip. Kuptohet që tek-tuk mund të vihen fjalë anglisht, por nëse i gjithë teksti do shkruhet në anglisht, do të jem e detyruar ta fshij komentin tuaj. Faleminderit për mirëkuptimin tuaj.

M. Coulson

Moderatore

[ This Message was edited by:on2003-02-16 05:11]


 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Forumi shqiptar

Advanced search


Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

More info »
SDL Trados Studio 2019 Freelance
The leading translation software used by over 250,000 translators.

SDL Trados Studio 2019 has evolved to bring translators a brand new experience. Designed with user experience at its core, Studio 2019 transforms how new users get up and running and helps experienced users make the most of the powerful features.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search