Bisedë e lirshme
Thread poster: Monika Coulson

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 22:43
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
Feb 27, 2003

Ç\'mendoni për kompanitë dhe \"bid-et\" e fundit? A nuk mendoni se shumica e tyre nuk tregohen aspak profesionistë në prezantimin e tyre? Në të shumtën e rasteve nuk shohim asnjë informacion për to dhe ato që kanë, venë ndonjë adresë hotmail-i apo yahoo-je!!! A është serioze kjo? Uroj që shpejt kjo të rregullohet për të mos u lënë vend abuzimeve të tilla (në fakt kanë filluar të merren masa të tilla)...

Unë për vete nuk u besoj kompanive të tilla dhe prandaj u dërgova atyre ca çmime qesharake (dhe tani mezi po pres që të marr përgjigje!!!). Po ju çfarë mendoni rreth tyre?

Monika

[ This Message was edited by:on2003-02-27 02:31]


Direct link Reply with quote
 

Diana Kristo
United States
Local time: 23:43
English to Albanian
+ ...
Në vijim të bisedës për ofertat Feb 28, 2003

Faleminderit Monika që e ngritët këtë çështje. Mund të na sqaroni se çfarë masash po merren për të ndrequr këtë problem?

Ju thoni se nuk u besoni këtyre kompanive. Por pse u dërguat oferta të ulta? Mendoni se do të nxirrni diçka nga kjo dhe nëse po, do të na vini në dijeni ne të tjerëve për fallcitetin e tyre?

Përshëndetje


[addsig]


Direct link Reply with quote
 

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 22:43
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
TOPIC STARTER
Këndvështrim personal... Feb 28, 2003

Diana Kristo,

në përgjigje të pyetjes suaj rreth masave që po merren për këtë problem mund t\'ju them se në këtë moment që po flasim ato janë vetëm në fazën fillestare, dmth tani po hartohen në vija të trasha disa nga mënyrat se si të parandalohet ky lloj abuzimi.

Tani për tani i është lënë fuqi moderatorit që të fshijë një punë të caktuar nëse ai/ajo mendon/ka fakte se është në kundërshtim me rregullat dhe etikën e ProZ.com. E rëndësishme është që procesi ka filluar dhe vetëm të shpresojmë se do t\'u pritet rruga abuzuesve së shpejti.Si përmbledhje, dua ta theksoj edhe një herë se në ProZ.com po bëhen përpjekje që t\'i kushtohet më shumë rëndësi anës cilësore.

Monika

Quote:


On 2003-02-28 02:07, Dr.Diana Kristo wrote:

Faleminderit Monika që e ngritët këtë çështje. Mund të na sqaroni se çfarë masash po merren për të ndrequr këtë problem?

Përshëndetje

[ This Message was edited by: monika on 2003-04-28 07:51]

Direct link Reply with quote
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Bisedë e lirshme

Advanced search


SDL Trados Studio 2017 only €415 / $495
Get the cheapest prices for SDL Trados Studio 2017 on ProZ.com

Join this translator’s group buy brought to you by ProZ.com and buy SDL Trados Studio 2017 Freelance for only €415 / $495 / £325 / ¥60,000 You will also receive FREE access to our getting started eLearning program!

More info »
memoQ translator pro
Kilgray's memoQ is the world's fastest developing integrated localization & translation environment rendering you more productive and efficient.

With our advanced file filters, unlimited language and advanced file support, memoQ translator pro has been designed for translators and reviewers who work on their own, with other translators or in team-based translation projects.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search