Verifikimi i identitetit
Thread poster: Monika Coulson

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 09:00
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
Mar 16, 2003

Ata anëtarë të komunitetit shqiptar që dëshirojnë të verifikojnë identitetin e tyre dhe më njohin mua personalisht, ju lutem më kontaktoni që të përfundojmë procesin e verifikimit tuaj.

Faleminderit,

Monika icon_smile.gif

[ This Message was edited by:monikaon2003-03-16 04:56]


 

AlbanMullaj (X)
Local time: 11:00
English to Albanian
+ ...
cfare eshte verifikimi i identitetit''? Mar 16, 2003

MONICA

cfarë eshte verifikimi i identitetit

alban


 

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 09:00
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
TOPIC STARTER
Mbi procesin e verifikimit Mar 16, 2003

Quote:


On 2003-03-16 13:27, Alban.MP wrote:

MONICA

cfarë eshte verifikimi i identitetit

alban
I dashur Alban,

faleminderit që e ngrite këtë pyetje. Në buletinin që u është dërguar të gjithë anëtarëve të ProZ.com më datën 1 mars 2003 është shpjeguar me hollësi procesi i verifikimit të identitetit dhe pse shërben ai. Unë atëherë po kopjoj këtu atë pjesë të buletinit ku flitet për procesin e verifikimit.

Shpresoj të të ndihmojë. Ju lutem pyesni përsëri (drejtpërsëdrejti ose në këtë forum) nëse keni pyetje të tjera.

Faleminderit dhe ditën e mirë.


ProZ.com Verified Identity (\"VID\") program launched


Ever wonder about the identity of someone you have met

online? To provide you with one more tool for use in

establishing online relationships, ProZ.com has created a

verified identity (\"VID\") program.


Under the VID program, you will notice V-shaped checkmarks

appearing on the profiles of an increasing number of

ProZ.com members over time. Clicking on the \"V\" will bring

up data related to the identity of the person shown.

Members who have met ProZ.com staff members in person, for

example, may have already received V-marks.


Want to get VID-ed?


VID-ing will proceed in stages, using several methods, over

the coming weeks and months. Next Wednesday, for example,

some non-agency platinum members will be VID-ed using an

automatic method. If you are a platinum member, completing

the following by Wednesday will increase the chances your

profile will be VID-ed:


(1) Enter real first & last names in your profile

(2) Select the option to show your real name (not username)

(3) If you do not act as an agency, be sure your account

type is set to \'freelancer\' (not \'agency\' or \'both\')


Notes:


* If you are a platinum member and do not get VID-ed

Wednesday, please be patient. It will take us months to VID

thousands of member profiles. In the meantime, there will

be no special benefits given to VID-ed members in the jobs,

KudoZ, forums or other existing site areas.


* You may control the visibility of your VID symbol. If you

do not want to show it, you will not have to.


* Changes made to name or account type in a VID-ed profile

will result in the profile being un-VIDed. 

Anila Mayhew  Identity Verified
United States
Local time: 08:00
English to Albanian
+ ...
Nje pyetje Mar 17, 2003

Mendohet nese procesi i verifikimit te identitetit do te eliminoje disa gjera te dyshueshme neper disa faqe profili te anetareve? Nje rast qe me vjen tani ne mend eshte fakti se faqja personale e nje anetari ketu ne komunitetin shqiptar duket shume e ngjashme me ate te nje anetareje me shume pervoje e te njohur per kontributin e saj ne fushen e perkthimit.


Eshte pak e dyshimte sepse personi nuk ka emer te plote, adrese, anetaresi ne ndonje organizate perkthyesish etj. Kjo ceshtje ne lidhje me kete person eshte ngritur dhe me pare por me sa pashe asgje nuk eshte bere ne kete drejtim. Me sa di une, moderatorja eshte ne dijeni te kesaj ceshtjeje.


Kur te behet verifikimi i anetareve a do te kryhet gjithashtu nje fare verifikimi i diplomave apo kredencialeve qe ata thone se kane?


Anila


[ This Message was edited by: Mayhew on 2003-03-18 00:41]

[ This Message was edited by: Mayhew on 2003-03-18 00:42]


 

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 09:00
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
TOPIC STARTER
Përgjigje Mar 18, 2003

Ka njerëz që EKZISTOJNË në të vërtetë, që në formularin e tyre në ProZ.com shkruajnë emrin dhe mbiemrin e tyre të vërtetë, por zgjedhin që të mos t\'i tregojnë këto nëpër faqet e ProZ.com, për arsye të ndryshme. ProZ.com është një vend që e respekton këtë të drejtë të njerëzve. Ka shumë raste të tilla, qe edhe pse anëtarët e ProZ.com nuk dëshirojnë të shfaqin emrin e tyre të vërtetë (është puna e tyre pse), ata janë verifikuar. (Mund të gjeni plot raste të tilla dhe nuk ka asnjë lloj abuzimi, përveçse respektim i të drejtave të njerëzve). Përsa i përket kopimit të profileve, kjo është një dukuri e përhapur sot dhe është jashtë \"juridiksionit\" të moderatores.

HTH

 

Rozafa
Albanian to English
+ ...
Verifikimi im May 22, 2003

Znj. Monika Coulson,

Se pari dua t\'ju pergezoj per kete forum te mrekullueshem qe gjeta mes jush. Urime.

Deshiroj t\'ju pyes si mund te verifikoj identitetin tim? Ju lutem me kontaktoni.

Me dashuri,

Rozafa


 

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 09:00
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
TOPIC STARTER
Përgjigje Rozafës May 23, 2003

Hi Rozafa,

Mirë se vini në forumin tonë. Do t\'ju kontaktoj personalisht me më shumë informacion. Ju falënderoj për fjalët e mira në drejtim të këtij forumi.

Me respekt,

Monika


 

Rozafa
Albanian to English
+ ...
Falemnderit May 24, 2003

Falemnderit Monika,
Rozafa

Monika Coulson wrote:

Hi Rozafa,
Mirë se vini në forumin tonë. Do t'ju kontaktoj personalisht me më shumë informacion. Ju falënderoj për fjalët e mira në drejtim të këtij forumi.
Me respekt,
Monika


 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Verifikimi i identitetit

Advanced search


Protemos translation business management system
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!

The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.

More info »
CafeTran Espresso
You've never met a CAT tool this clever!

Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer. Accept jobs from clients who use SDL Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools. Download and start using CafeTran Espresso -- for free

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search