Konkursi i 6-të i përkthimit në ProZ.com: Ndihmoni që gjuha shqipe të futet në votimin përfundimtar
Thread poster: RominaZ

RominaZ  Identity Verified
Argentina
Member (2006)
English to Spanish
+ ...
Mar 7, 2008

Të dashur anëtarë,

Dëshiroj që t’ju ftoj për të marrë pjesë në konkursin e 6-të të përkthimit në ProZ.com dhe për të ndihmuar që gjuha shqipe të futet në fazën përfundimtare të votimit.

Në palën italisht > shqip duhet të shtohet vetëm një përkthim, ndërsa në palën anglisht > shqip duhen edhe dy përkthime të tjera, në mënyrë që këto palë gjuhësh të futen në fazën përfundimtare të votimit.

Do të ishte mirë që edhe gjuha shqipe të përfaqësohej në votimin përfundimtar.

Merrni pjesë në konkurs tani, tregojini aftësitë tuaja komunitetit dhe argëtohuni. Por nxitoni! Faza e dorëzimit të përkthimeve për konkursin e 6-të të përkthimit në ProZ.com për këto palë gjuhësh do të përfundojë më 18 mars, më 15:00 me orën e Grinuiçit.

Lutemi shkoni këtu http://www.proz.com/contests për të parë tekstet dhe për të dorëzuar përkthimin tuaj.

Mund të gjeni më shumë informacion rreth konkurseve të ProZ.com këtu http://www.proz.com/?sp=contests&sp_mode=faqs dhe këtu http://www.proz.com/forum/439 .

Shpresojmë që t'ju shikojmë së konkurs!

Gjithë të mirat,
Romina


Direct link Reply with quote
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Konkursi i 6-të i përkthimit në ProZ.com: Ndihmoni që gjuha shqipe të futet në votimin përfundimtar

Advanced search






LSP.expert
You’re a freelance translator? LSP.expert helps you manage your daily translation jobs. It’s easy, fast and secure.

How about you start tracking translation jobs and sending invoices in minutes? You can also manage your clients and generate reports about your business activities. So you always keep a clear view on your planning, AND you get a free 30 day trial period!

More info »
PDF Translation - the Easy Way
TransPDF converts your PDFs to XLIFF ready for professional translation.

TransPDF converts your PDFs to XLIFF ready for professional translation. It also puts your translations back into the PDF to make new PDFs. Quicker and more accurate than hand-editing PDF. Includes free use of Infix PDF Editor with your translated PDFs.

More info »



Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search