Предстоящи виртуални събития на ProZ.com през 2011 г. – Регистрирайте се сега!
Thread poster: Kalinka Hristova

Kalinka Hristova  Identity Verified
Bulgaria
Local time: 14:52
Member (2007)
English to Bulgarian
+ ...

Moderator of this forum
Sep 11, 2011

Уважаеми колеги,

Между 26 и 30 септември 2011 г. ProZ.com организира серия от виртуални събития – Третата годишна виртуална конференция за преводачи, информация за които можете да намерите тук:

http://www.proz.com/virtual-conferences/group/2

Програмата през тези 5 дни ще включва:

Виртуалните събития на ProZ.com се провеждат онлайн и предлагат възможност за участие на всички, без да се налага да се откъсват от комфорта на дома или офиса си. Тази поредица от събития, както и всички виртуални събития на ProZ.com, е безплатна за всички членове на ProZ.com. Виртуалните събития, организирани от ProZ.com, предлагат на посетителите безпрецедентен достъп до възможности за обучение, създаване на контакти, работа и други, в приятна и стимулираща онлайн среда.

За да се регистрирате и да присъствате на тази поредица от виртуални събития, отидете на http://www.proz.com/virtual-conferences/group/2 и щракнете върху линка register now, разположен в горната част на страницата.

Някои полезни съвети:
  • Часовете на всички конферентни събития са посочени по средно гринуичко време. За да видите програмата съгласно Вашата часова зона, трябва да я зададете в профила си. За да видите клипа как да зададете своята часова зона в своя профил, щракнете тук.
  • В деня, когато ще се търсят преводачи, ще можете да заявите интерес само по онези проекти, при които Вашите умения и езикови двойки отговарят на поставените от работодателя изисквания. Затова се уверете, че профилът Ви е пълен и актуален. Ако са Ви необходими допълнителни съвети как да попълните профила си, можете да отидете на ProZ.com profile help или да видите клиповете "Getting the most out of your ProZ.com profile" и "Profile completion 2.0".

Благодаря и се надявам да се „видим” по време на тазгодишните събития.

С най-добри пожелания,

Калинка Христова


 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:


You can also contact site staff by submitting a support request »

Предстоящи виртуални събития на ProZ.com през 2011 г. – Регистрирайте се сега!

Advanced search


SDL Trados Studio 2019 Freelance
The leading translation software used by over 250,000 translators.

SDL Trados Studio 2019 has evolved to bring translators a brand new experience. Designed with user experience at its core, Studio 2019 transforms how new users get up and running and helps experienced users make the most of the powerful features.

More info »
Anycount & Translation Office 3000
Translation Office 3000

Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search