Предстоящи виртуални събития на ProZ.com през 2011 г. – Регистрирайте се сега!
Thread poster: Kalinka Hristova

Kalinka Hristova  Identity Verified
Bulgaria
Local time: 23:44
Member (2007)
English to Bulgarian
+ ...

Moderator of this forum
Sep 11, 2011

Уважаеми колеги,

Между 26 и 30 септември 2011 г. ProZ.com организира серия от виртуални събития – Третата годишна виртуална конференция за преводачи, информация за които можете да намерите тук:

http://www.proz.com/virtual-conferences/group/2

Програмата през тези 5 дни ще включва:

Виртуалните събития на ProZ.com се провеждат онлайн и предлагат възможност за участие на всички, без да се налага да се откъсват от комфорта на дома или офиса си. Тази поредица от събития, както и всички виртуални събития на ProZ.com, е безплатна за всички членове на ProZ.com. Виртуалните събития, организирани от ProZ.com, предлагат на посетителите безпрецедентен достъп до възможности за обучение, създаване на контакти, работа и други, в приятна и стимулираща онлайн среда.

За да се регистрирате и да присъствате на тази поредица от виртуални събития, отидете на http://www.proz.com/virtual-conferences/group/2 и щракнете върху линка register now, разположен в горната част на страницата.

Някои полезни съвети:

  • Часовете на всички конферентни събития са посочени по средно гринуичко време. За да видите програмата съгласно Вашата часова зона, трябва да я зададете в профила си. За да видите клипа как да зададете своята часова зона в своя профил, щракнете тук.
  • В деня, когато ще се търсят преводачи, ще можете да заявите интерес само по онези проекти, при които Вашите умения и езикови двойки отговарят на поставените от работодателя изисквания. Затова се уверете, че профилът Ви е пълен и актуален. Ако са Ви необходими допълнителни съвети как да попълните профила си, можете да отидете на ProZ.com profile help или да видите клиповете "Getting the most out of your ProZ.com profile" и "Profile completion 2.0".

Благодаря и се надявам да се „видим” по време на тазгодишните събития.

С най-добри пожелания,

Калинка Христова


Direct link Reply with quote
 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:


You can also contact site staff by submitting a support request »

Предстоящи виртуални събития на ProZ.com през 2011 г. – Регистрирайте се сега!

Advanced search


Déjà Vu X3
Try it, Love it

Find out why Déjà Vu is today the most flexible, customizable and user-friendly tool on the market. See the brand new features in action: *Completely redesigned user interface *Live Preview *Inline spell checking *Inline

More info »
SDL MultiTerm 2017
Guarantee a unified, consistent and high-quality translation with terminology software by the industry leaders.

SDL MultiTerm 2017 allows translators to create one central location to store and manage multilingual terminology, and with SDL MultiTerm Extract 2017 you can automatically create term lists from your existing documentation to save time.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search