Chinese characters do not display properly in LocKit 1.4.3
Thread poster: Zhoudan
Zhoudan  Identity Verified
Local time: 11:57
Member (2007)
English to Chinese
+ ...
Feb 4, 2003

Can anyone help me out of this problem?

I am translating a file from English into Chinese using LocKit 1.4.3. The source window and the navigator window display normally, and the Trados workbench starts normally. The target window can display English normally but not Chinese characters. When I type in Chinese characters in the target window, it shows a string of squares. This is the first time that I use LocKit 1.4.3 and I really do not understand what has happened. I checked the User\'s Guide and could not figure out the cause.

I use Trados 5.5 freelance, windows 98, LocKit 1.4.3, Office 2000.

Thank you in advance!



Zhou Dan


Direct link Reply with quote
 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:


You can also contact site staff by submitting a support request »

Chinese characters do not display properly in LocKit 1.4.3

Advanced search







WordFinder
The words you want Anywhere, Anytime

WordFinder is the market's fastest and easiest way of finding the right word, term, translation or synonym in one or more dictionaries. In our assortment you can choose among more than 120 dictionaries in 15 languages from leading publishers.

More info »
LSP.expert
You’re a freelance translator? LSP.expert helps you manage your daily translation jobs. It’s easy, fast and secure.

How about you start tracking translation jobs and sending invoices in minutes? You can also manage your clients and generate reports about your business activities. So you always keep a clear view on your planning, AND you get a free 30 day trial period!

More info »



Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search