Anunci del nou programa de moderadors de ProZ.com
Thread poster: Jared Tabor

Jared Tabor
Local time: 17:56
SITE STAFF
Jul 3, 2009

Benvolguts/des membres,

A principis d'aquest any, es va anunciar una redefinició del paper de moderador de ProZ.com per adaptar-lo a les realitats de la comunitat de ProZ, ara que s'apropa el desè aniversari de la seva creació. Aquí trobareu la redefinició del paper i més informació sobre el programa de moderadors.

Per acompanyar aquesta nova concepció del programa de moderadors, s'han introduït diverses innovacions, entre d'altres, un nou formulari de sol·licitud i un programa de formació específic per a nous moderadors.

Aquells membres que vulguin tenir un paper més actiu a la comunitat, els encoratgem a què llegeixin la descripció sobre la tasca del moderador i, si els atrau la possibilitat de ser moderador durant un temps, a què expressin el seu interès i sol·licitin ser-ho pel període 2009-2010.

Fer de moderador és una forma excel·lent per ajudar els altres a treure el màxim profit d'aquest lloc web i una oportunitat per fer xarxa amb un bon grup de col·legues professionals de la llengua.

Si teniu alguna pregunta sobre el programa de moderadors, no dubteu a posar-vos en contacte amb mi o amb el personal d'aquest lloc web per mitjà del sistema d'assistència.

Gràcies perquè sou vosaltres, els membres d'aquest lloc web, els qui feu possible aquesta i altres iniciatives.

Cordialment,

Jared

El meu agraïment a David Girón Béjar, per aquesta traducció de l'anunci: http://www.proz.com/topic/139069


Direct link
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Anunci del nou programa de moderadors de ProZ.com

Advanced search


CafeTran Espresso
You've never met a CAT tool this clever!

Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer. Accept jobs from clients who use SDL Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools. Download and start using CafeTran Espresso -- for free

More info »
WordFinder
The words you want Anywhere, Anytime

WordFinder is the market's fastest and easiest way of finding the right word, term, translation or synonym in one or more dictionaries. In our assortment you can choose among more than 120 dictionaries in 15 languages from leading publishers.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search