Anunci del nou programa de moderadors de ProZ.com
Thread poster: Jared Tabor

Jared Tabor
Local time: 14:11
SITE STAFF
Jul 3, 2009

Benvolguts/des membres,

A principis d'aquest any, es va anunciar una redefinició del paper de moderador de ProZ.com per adaptar-lo a les realitats de la comunitat de ProZ, ara que s'apropa el desè aniversari de la seva creació. Aquí trobareu la redefinició del paper i més informació sobre el programa de moderadors.

Per acompanyar aquesta nova concepció del programa de moderadors, s'han introduït diverses innovacions, entre d'altres, un nou formulari de sol·licitud i un programa de formació específic per a nous moderadors.

Aquells membres que vulguin tenir un paper més actiu a la comunitat, els encoratgem a què llegeixin la descripció sobre la tasca del moderador i, si els atrau la possibilitat de ser moderador durant un temps, a què expressin el seu interès i sol·licitin ser-ho pel període 2009-2010.

Fer de moderador és una forma excel·lent per ajudar els altres a treure el màxim profit d'aquest lloc web i una oportunitat per fer xarxa amb un bon grup de col·legues professionals de la llengua.

Si teniu alguna pregunta sobre el programa de moderadors, no dubteu a posar-vos en contacte amb mi o amb el personal d'aquest lloc web per mitjà del sistema d'assistència.

Gràcies perquè sou vosaltres, els membres d'aquest lloc web, els qui feu possible aquesta i altres iniciatives.

Cordialment,

Jared

El meu agraïment a David Girón Béjar, per aquesta traducció de l'anunci: http://www.proz.com/topic/139069


 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Anunci del nou programa de moderadors de ProZ.com

Advanced search


TM-Town
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business

Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.

More info »
Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search