Noticia: Un matrimoni detingut per estafar i usurpar la identitat de traductors de l'estat espanyol
Thread poster: Kjell Thornes

Kjell Thornes  Identity Verified
Spain
Local time: 09:25
Member (2005)
English to Norwegian
+ ...
May 31, 2012

http://www.ara.cat/societat/matrimoni-detingut-identitat-traductors-espanyol_0_709729112.html

> Un matrimoni detingut per estafar i usurpar la identitat de traductors de l'estat espanyol

>Juan Fernando i Núria, de 43 i 38 anys, respectivament, regenten una empresa de traduccions amb seus a >Barcelona i a Tarragona. La seva feina era buscar traductors professionals per als seus clients. Se'ls acusa >d'estafar aquests professionals i d'utilitzar identitats falses de traductors. L'abril passat una traductora va >denunciar a la policia que altres professionals autònoms li reclamaven el pagament d'uns treballs que no havia >contractat, i sospitava que algú havia fet servir la seva identitat per encarregar-los.

>Arran de la investigació, els agents han pogut comprovar que els detinguts contactaven amb diversos traductors >a través de pàgines web i els oferien la feina. Els contractats la feien, la lliuraven i esperaven per cobrar-la. Com >que els diners no arribaven, els afectats reclamaven l'import a la persona que, suposadament, els havia >encarregat la feina. Era aleshores que s'adonaven que o bé la persona negava haver encarregat cap feina o bé >no existia ningú que coincidís amb la identitat del contractant.


Direct link Reply with quote
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Noticia: Un matrimoni detingut per estafar i usurpar la identitat de traductors de l'estat espanyol

Advanced search


CafeTran Espresso
You've never met a CAT tool this clever!

Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer. Accept jobs from clients who use SDL Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools. Download and start using CafeTran Espresso -- for free

More info »
TM-Town
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business

Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search