Noticia: Un matrimoni detingut per estafar i usurpar la identitat de traductors de l'estat espanyol
Thread poster: Kjell Thornes

Kjell Thornes  Identity Verified
Spain
Local time: 21:18
Member (2005)
English to Norwegian
+ ...
May 31, 2012

http://www.ara.cat/societat/matrimoni-detingut-identitat-traductors-espanyol_0_709729112.html

> Un matrimoni detingut per estafar i usurpar la identitat de traductors de l'estat espanyol

>Juan Fernando i Núria, de 43 i 38 anys, respectivament, regenten una empresa de traduccions amb seus a >Barcelona i a Tarragona. La seva feina era buscar traductors professionals per als seus clients. Se'ls acusa >d'estafar aquests professionals i d'utilitzar identitats falses de traductors. L'abril passat una traductora va >denunciar a la policia que altres professionals autònoms li reclamaven el pagament d'uns treballs que no havia >contractat, i sospitava que algú havia fet servir la seva identitat per encarregar-los.

>Arran de la investigació, els agents han pogut comprovar que els detinguts contactaven amb diversos traductors >a través de pàgines web i els oferien la feina. Els contractats la feien, la lliuraven i esperaven per cobrar-la. Com >que els diners no arribaven, els afectats reclamaven l'import a la persona que, suposadament, els havia >encarregat la feina. Era aleshores que s'adonaven que o bé la persona negava haver encarregat cap feina o bé >no existia ningú que coincidís amb la identitat del contractant.


 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Noticia: Un matrimoni detingut per estafar i usurpar la identitat de traductors de l'estat espanyol

Advanced search


TM-Town
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business

Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.

More info »
CafeTran Espresso
You've never met a CAT tool this clever!

Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer. Accept jobs from clients who use SDL Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools. Download and start using CafeTran Espresso -- for free

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search