Curs de traducció anglès-català/castellà
Thread poster: Timothy Barton

Timothy Barton
Local time: 08:24
French to English
+ ...
Jun 16, 2005

Us dono l'adreça web d'un curs d'estiu de la UOC sobre la traducció de l'anglès al català/castellà. És un molt bon professor que he tingut per a classes de lingüística contrastiva aquest semestre a la UAB.

http://www.uoc.edu/uode/5/3_presentacion.html


 

Teresa Miret  Identity Verified
Local time: 09:24
English to Catalan
+ ...
Jo el vaig fer... Jun 20, 2005

i em va agradar molt. A més, és totalment diferent del que fem a les classes de la Universitat (almenys, a Vic).

Resulta que no sabia si jo serviria per traduir al català (tota la vida he estudiat en castellà; el català l'he fet pel meu compte), i vaig matricular-me d'aquest curs per veure com me'n sortia. Va ser en Jaume Mateu, el «profe» d'aquest curs, qui em va animar a continuar estudiant traducció, i aleshores em vaig matricular a Vic, perquè és semipresencial i només haig d'anar-hi un cop al mes (quasi tot es fa per Internet).

Tim, si parles amb ell, dóna-li records. Em dic Teresa Miret i vaig fer el curs fa dos estius. No sé si es recordarà de mi, però jo d'ell sí, molt sovint, perquè em va donar la confiança en mi mateixa que necessitava per posar-me a estudiar la carrera de Traducció i Interpretació.

Molts records a tu també, i a tots,

Teresa


 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Curs de traducció anglès-català/castellà

Advanced search


TM-Town
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business

Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.

More info »
PerfectIt consistency checker
Faster Checking, Greater Accuracy

PerfectIt helps deliver error-free documents. It improves consistency, ensures quality and helps to enforce style guides. It’s a powerful tool for pro users, and comes with the assurance of a 30-day money back guarantee.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search