Moltes gràcies
Thread poster: Timothy Barton

Timothy Barton
Local time: 23:06
French to English
+ ...
Jul 15, 2005

Moltes gràcies pels vostres consells en el "thread" "primer client perdut". Avui m'ha trucat una agència de Barcelona per proposar-me una traducció de francès-anglès. Ja ha començat millor quan m'ha demanat la meva tarifa. Li he contestat que tenia una tarifa de base de 6 cts/mot, però que havia de veure el document abans de dir una preu final.

Arriba el document, que és un text legal d'una certa dificultat (però tampoc no és impossible, sino no l'hauria acceptat), i és un pdf en què és impossible seleccionar el text. En vist d'aquestes dues coses, li contesto que la meva tarifa és de 7 cts/mot. Em respon per dir "cap problema", però demanant-me si ho puc fer per 6,5cts. Jo li contesto que no m'agrada baixar les tarifes perquè és un treball difícil i que es perd bastant de temps quan no es té una còpia que es pot editar. També li asseguro que si aplico aquesta tarifa digna és perquè faré un treball digne i professional. Em diu cap problema.

A més de tot això, em diu que és per a dimecres o dijous (només són 2000 paraules), però que tampoc no passa res si lliuro el treball uns dies després.

Fa poc de temps hauria acabat fent el treball per a 4 cts/mot, així que sí val la pena demanar una tarifa digna.

L'únic problema que tinc ara és que estic temporalment sense impressora!


 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Moltes gràcies

Advanced search


SDL Trados Studio 2017 only €435 / $519
Get the cheapest prices for SDL Trados Studio 2017 on ProZ.com

Join this translator’s group buy brought to you by ProZ.com and buy SDL Trados Studio 2017 Freelance for only €435 / $519 / £345 / ¥63000 You will also receive FREE access to Studio 2019 when released.

More info »
Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search