Deduccions (IMPOSSIBLES?)
Thread poster: Scheherezade Suria Lopez

Scheherezade Suria Lopez  Identity Verified
Spain
Local time: 14:43
English to Spanish
+ ...
Jan 29, 2006

Hola a tothom!

Aquest any, una de les meves "New Year's resolutions" era fer-me definitivament autònoma i, contràriament al que succeeix amb les promeses tipus "aniré al gimnàs", aquesta l'he pogut fer possible.

Decidida vaig anar a Ikea a redecorar la meva vida. Em vaig agenciar una habitació a casa per encabir-hi la taula, l'arxivador i la cadira nova que em vaig comprar i ale!!

Sé que tot això ho puc deduir, igual que la benzina, però no sé què més podria afegir. Sabeu d'alguna llista més aviat completa on hi constin totes les coses deduïbles per a la traducció? El problema és que encara visc amb els pares i els temes d'hipoteca, lloguer, aigua, electricitat, etc etc ja no els puc deduir d'entrada.

És una cosa que m'ha fet pensar molt últimament, sobretot, perquè vaig anar a l'òptica l'altre dia i en un futur podria necessitar ulleres... sembla que la vista d'àliga s'ha malmès una mica pel fet de passar-me el dia davant de l'ordinador. En aquest cas, per exemple, es podria deduir el preu de les ulleres?

Potser sembla una mica surrealista però, podria ser factible, no? No és el mateix intentar deduir roba amb l'excusa que és roba d'empresa

Bé, espero les vostres respostes... sort que en tenim d'espais com aquests, que fan que la solitud sigui una mica més fàcil de suportar.

Una abraçada,
Scheherezade Surià

PD: Per cert, per quan un powwow a BCN?


Direct link Reply with quote
 

Maria Rosich Andreu  Identity Verified
Spain
Local time: 14:43
Member (2003)
Dutch to Spanish
+ ...
una pàgina que en parla Jan 29, 2006

Ja fa temps algú va donar aquesta pàgina (Vademécum del traductor) en alguna llista o fòrum, i me la vaig guardar a Preferits. Jo vaig a un gestor i la veritat és que et recomano fer el mateix, però aquesta pàgina conté moltíssima informació i va molt bé.

http://www.rlozano.com/consulta/11/11.html


Direct link Reply with quote
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Deduccions (IMPOSSIBLES?)

Advanced search


LSP.expert
You’re a freelance translator? LSP.expert helps you manage your daily translation jobs. It’s easy, fast and secure.

How about you start tracking translation jobs and sending invoices in minutes? You can also manage your clients and generate reports about your business activities. So you always keep a clear view on your planning, AND you get a free 30 day trial period!

More info »
Anycount & Translation Office 3000
Translation Office 3000

Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search