Nou Recull de termes 4.1 de Softcatalà
Thread poster: xima
xima  Identity Verified
Local time: 07:46
English to Catalan
+ ...
Sep 24, 2007

Companys,

Us passo aquesta informació que m'ha arribat.

Salut.

Xima
-----------------------------------------------

Es presenta la versió 4.1 del Recull de termes de Softcatalà. En aquesta darrera actualització s'hi poden trobar alguns canvis quant a la traducció estàndard d'alguns mots, i s'hi han afegit també diversos neologismes que han anat apareixent a noves aplicacions traduïdes per Softcatalà. Actualment, els termes recollits són 1.849.

Tothom qui vulgui fer algun comentari o suggeriment sobre aquest nou Recull ho pot fer mitjançant la llista de correu que s'ha creat amb a aquesta finalitat; per a donar-s'hi d'alta només cal accedir a la pàgina de llistes de Softcatalà (http://www.softcatala.org/llistes).

El nou Recull de termes és accessible a tothom a l'adreça
http://www.softcatala.org/projectes/eines/recull/recull.htm.

Softcatalà és una associació sense afany de lucre que treballa per la normalització de la llengua catalana en el sector informàtic, relacionat amb Internet i les noves tecnologies, a partir de la traducció de programari lliure i de distribució gratuïta. Per a més informació sobre els programes que aquesta associació ha traduït al català, podeu consultar el seu lloc web a http://www.softcatala.org.

Font: Softcatalà


Direct link Reply with quote
 

David Girón Béjar
Spain
Local time: 06:46
English to Spanish
+ ...
Gràcies per compartir-ho Sep 24, 2007

Hola Xima!

Gràcies per compartir aquesta informació, he provat el vincle que ens has posat, però crec que per culpa del punt final després de html no es pot accedir directament, amb el teu pemís el torno a reproduir aquí per que tothom hi pugui accedir:

http://www.softcatala.org/projectes/eines/recull/recull.htm

Aprofito també per convidar, com has fet tú, als companys que no coneixen Softonic, que visitin la pàgina i els recomano especialment l'Open Office en català.

Vagi bé!

David Girón


Direct link Reply with quote
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Nou Recull de termes 4.1 de Softcatalà

Advanced search


BaccS – Business Accounting Software
Modern desktop project management for freelance translators

BaccS makes it easy for translators to manage their projects, schedule tasks, create invoices, and view highly customizable reports. User-friendly, ProZ.com integration, community-driven development – a few reasons BaccS is trusted by translators!

More info »
PDF Translation - the Easy Way
TransPDF converts your PDFs to XLIFF ready for professional translation.

TransPDF converts your PDFs to XLIFF ready for professional translation. It also puts your translations back into the PDF to make new PDFs. Quicker and more accurate than hand-editing PDF. Includes free use of Infix PDF Editor with your translated PDFs.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search