Nou Recull de termes 4.1 de Softcatalà
Thread poster: xima

xima  Identity Verified
Local time: 00:06
English to Catalan
+ ...
Sep 24, 2007

Companys,

Us passo aquesta informació que m'ha arribat.

Salut.

Xima
-----------------------------------------------

Es presenta la versió 4.1 del Recull de termes de Softcatalà. En aquesta darrera actualització s'hi poden trobar alguns canvis quant a la traducció estàndard d'alguns mots, i s'hi han afegit també diversos neologismes que han anat apareixent a noves aplicacions traduïdes per Softcatalà. Actualment, els termes recollits són 1.849.

Tothom qui vulgui fer algun comentari o suggeriment sobre aquest nou Recull ho pot fer mitjançant la llista de correu que s'ha creat amb a aquesta finalitat; per a donar-s'hi d'alta només cal accedir a la pàgina de llistes de Softcatalà (http://www.softcatala.org/llistes).

El nou Recull de termes és accessible a tothom a l'adreça
http://www.softcatala.org/projectes/eines/recull/recull.htm.

Softcatalà és una associació sense afany de lucre que treballa per la normalització de la llengua catalana en el sector informàtic, relacionat amb Internet i les noves tecnologies, a partir de la traducció de programari lliure i de distribució gratuïta. Per a més informació sobre els programes que aquesta associació ha traduït al català, podeu consultar el seu lloc web a http://www.softcatala.org.

Font: Softcatalà


 

David Girón Béjar
Spain
Local time: 23:06
English to Spanish
+ ...
Gràcies per compartir-ho Sep 24, 2007

Hola Xima!

Gràcies per compartir aquesta informació, he provat el vincle que ens has posat, però crec que per culpa del punt final després de html no es pot accedir directament, amb el teu pemís el torno a reproduir aquí per que tothom hi pugui accedir:

http://www.softcatala.org/projectes/eines/recull/recull.htm

Aprofito també per convidar, com has fet tú, als companys que no coneixen Softonic, que visitin la pàgina i els recomano especialment l'Open Office en català.

Vagi bé!

David Girón


 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Nou Recull de termes 4.1 de Softcatalà

Advanced search


Anycount & Translation Office 3000
Translation Office 3000

Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.

More info »
CafeTran Espresso
You've never met a CAT tool this clever!

Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer. Accept jobs from clients who use SDL Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools. Download and start using CafeTran Espresso -- for free

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search