Upozorenje - pseudo-poruke s ProZ.com-a s nečijeg zaraženog računala
Thread poster: Vesna Zivcic

Vesna Zivcic  Identity Verified
Local time: 13:56
German to Croatian
+ ...
Sep 7, 2003

Poštovani kolege,

željela bih Vas upozoriti da ne otvarate poruke veličine ca 99000 KB koje imaju naslov "ProZ KudoZ - Answer proposed". Na zaslonu mog mobitela jasno se vidi ekstenzija hi.hinet.hr, što znači samo jedno: računalo nekog od članova ProZ-a koji je sudjelovao u postavljanju i odgovaranju na KudoZ pitanja je zaraženo bilo crvom ili virusom koji se automatski distribuira dalje putem adresa i poruka koje nađe na dotičnom računalu, stvarajući pseudo-adrese (kao što je gore spomenuta proz@hi.hinet.hr) i pseudo poruke. U mom slučaju poruka se odnosi na pitanje "Druckschalter" koje je netko postavio, a u ostatku je datoteka "rečenicefrancuski.doc.scr" (možda netko prepozna svoj file), ali je vrlo vjerojatno da sadržaj varira.

Za svaku sigurnost, preporučila bih da odgovore na pitanja zasad provjeravate online, na samom siteu. Bilo bi dobro i da provjerite stanje svog računala, ukoliko je to moguće

Lijep pozdrav,[Edited at 2003-09-07 06:21]


Direct link Reply with quote
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Upozorenje - pseudo-poruke s ProZ.com-a s nečijeg zaraženog računala

Advanced search


PDF Translation - the Easy Way
TransPDF converts your PDFs to XLIFF ready for professional translation.

TransPDF converts your PDFs to XLIFF ready for professional translation. It also puts your translations back into the PDF to make new PDFs. Quicker and more accurate than hand-editing PDF. Includes free use of Infix PDF Editor with your translated PDFs.

More info »
WordFinder
The words you want Anywhere, Anytime

WordFinder is the market's fastest and easiest way of finding the right word, term, translation or synonym in one or more dictionaries. In our assortment you can choose among more than 120 dictionaries in 15 languages from leading publishers.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search