Nove opcije članstva i najveća Proz.com kampanja do sada: "Otvorena cesta"
Thread poster: Jared Tabor

Jared Tabor
Local time: 16:36
SITE STAFF
Nov 11, 2016

Ako ste član/ica platforme ProZ.com ili to planirate postati, ugradili smo više opcija za vaše Proz.com članstvo. Sada možete birati između dva paketa usluga za članstvo, ovisno o vašim potrebama:

  1. Standardni paket usluga uključuje sve pogodnosti i usluge u kojima već uživate ako ste trenutačno član/ica platforme Proz.com. Cijena je poboljšana, posebno ako koristite opciju automatske pretplate (nema više brige o isteku roka ili obnavljanju članstva).


  2. Novi "Plus" paket bit će pušten u promet 15. studenog. Ovaj paket, smišljen imajući na umu potrebe samostalnih prevoditelja koji rade puno radno vrijeme, uključivat će sve što se nalazi u Standardnom paketu PLUS određene dodatke. Posebna cijena prije registracije za ovaj je servisni paket dostupna do 15. studenog.


Kampanja je lansirana u poveznici s dostupnošću ovih dvaju servisnih paketa. Tema ove kampanje je Otvorena cesta. Neovisno o tome na kojoj se točki svoje prevoditeljske karijer nalazite, ProZ.com vas snabdjeva alatima i mogućnostima kojima se možete služiti kako biste dospjeli tamo kamo želite ići.


Ovo će biti najveća kampanja platforme Proz.com do sada, a s njom u paketu dolaze i veliki poticaji. Cijena uključuje popust, a u tijeku je i darivanje posebnim nagradama. Svakoga petka na dar se dobiva Appleov sat (troje pobjednika već je proglašeno), a osoba koja osvoji glavnu nagradu na kraju će godine kući dovesti novi automobil Nissan Juke.

Ako ste već član ili članica platforme ProZ.com, možda biste željeli razmisliti o tome da svoje članstvo produljite baš sada. Molimo da imate na umu da ranim produljenjem članstva ne gubite ništa od preostale vrijednosti vašeg trenutnog članskog statusa. Također vas molimo i da proširite vijest!

Ako još niste član odnosno članica platforme Proz.com, sada je pravo vrijeme da se pridružite »Imate pitanja o članstvu? Zaposlenici platforme Proz.com dostupni su vam putem poveznice support system. Osim toga, možete i na internetskoj stranici o članstvu možete i uživo čavrljati s nekime iz ProZ.com tima.

Izvorna obavijest objavljena je na engleskom jeziku na poveznici http://www.proz.com/topic/307835


Direct link Reply with quote
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Nove opcije članstva i najveća Proz.com kampanja do sada: "Otvorena cesta"

Advanced search


PDF Translation - the Easy Way
TransPDF converts your PDFs to XLIFF ready for professional translation.

TransPDF converts your PDFs to XLIFF ready for professional translation. It also puts your translations back into the PDF to make new PDFs. Quicker and more accurate than hand-editing PDF. Includes free use of Infix PDF Editor with your translated PDFs.

More info »
PerfectIt consistency checker
Faster Checking, Greater Accuracy

PerfectIt helps deliver error-free documents. It improves consistency, ensures quality and helps to enforce style guides. It’s a powerful tool for pro users, and comes with the assurance of a 30-day money back guarantee.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search