Off topic: OFF TOPIC: Forældre til tosprogede børn
Thread poster: schwensen (X)

schwensen (X)  Identity Verified
Local time: 13:45
Spanish to Danish
+ ...
Apr 7, 2003

Hej!

Jeg kom til at tænke på, at der måske er nogle af jer, der har to-/flersprogede børn. Hvis det skulle have jeres interesse, så kan I besøge http://www.tosprogedeboern.subnet.dk/

hvor der også er et link til en Yahoo-gruppe, som jeg selv har haft meget glæde af, da jeg fik min halv-spanske viking af en søn og ikke vidste, hvordan jeg skulle tackle de to sprog.


God mandag!


Anna


 

Pernille Chapman  Identity Verified
United Kingdom
Local time: 12:45
Member (2004)
English to Danish
+ ...
Tak for tippet Apr 7, 2003

Mange tak, Anna Louise - det ser både interessant og nyttigt ud. Jeg har kun lige nået at løbe overskrifterne igennem, men der var én, der svarede nøjagtigt til mit \"problem\": Hvad gør man, når poderne pure nægter at tale dansk? Det bliver spændende at se, hvad andre mener, men bare det at vide, at der er andre i samme situation hjælper gevaldigt...

X

Pernille


 

schwensen (X)  Identity Verified
Local time: 13:45
Spanish to Danish
+ ...
TOPIC STARTER
Poder Apr 7, 2003

Når de nægter... ja, så venter man tålmodigt! ;o))) Vi er vist mange, der har måtte indse, at det er den eneste måde. Men det siges, at det nok skal komme!

For mig har gruppen lige præcis haft den beroligende funktion: at vide, at man ikke er Palle alene i verden med \"problemet\". Plus at der kan være andre gode råd at hente, så som links, læsemateriale, etc.


Ciao,


Anna


 

Susanne Rosenberg  Identity Verified
Germany
Local time: 13:45
Member (2002)
Danish to German
+ ...
Tak, Anna Louise Apr 7, 2003

Den skal jeg nok få kigget nærmere på ved lejlighed - om ikke andet, så for at give mig selv et spark i r...!


Med min ældste datter var det ikke noget problem finde en god balance mellem dansk og tysk, men gennem hendes venner etc. har min yngste haft meget større tysk indflydelse lige fra starten, så det kniber noget med at motivere hende til at tale dansk - og desværre er man (jeg!) heller ikke altid helt så konsekvent som man (jeg) burde være, når alle andre taler tysk!


Fortsat god aften icon_smile.gif

Susanne


 

Christina Clark  Identity Verified
Denmark
Local time: 13:45
English to Danish
+ ...
Jeg takker også! Apr 8, 2003

Hos os har vi oplevet, at vores den største har svært ved at forstå, når vi er i England, hvorfor Granny og Grandad ikke forstår dansk. Det gør far jo, selvom han også taler engelsk! Så måske kan webstedet eller nogle af linkene give et par råd til, hvordan vi kommere videre...


Mange hilsner

Christina


 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


OFF TOPIC: Forældre til tosprogede børn

Advanced search


SDL Trados Studio 2019 Freelance
The leading translation software used by over 250,000 translators.

SDL Trados Studio 2019 has evolved to bring translators a brand new experience. Designed with user experience at its core, Studio 2019 transforms how new users get up and running, helps experienced users make the most of the powerful features, ensures new

More info »
memoQ translator pro
Kilgray's memoQ is the world's fastest developing integrated localization & translation environment rendering you more productive and efficient.

With our advanced file filters, unlimited language and advanced file support, memoQ translator pro has been designed for translators and reviewers who work on their own, with other translators or in team-based translation projects.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search