Kendskab til generelt advarselsforum
Thread poster: Gitte Gifford

Gitte Gifford
Local time: 23:30
English to Danish
+ ...
Jun 11, 2008

Her i weekenden blev jeg opmærksom på alletiders svindelnummer og for at advare kollegaer om dette, ledte jeg forgæves efter et forum her på Proz, hvori man generelt kan orientere om den slags svindel.

Men jeg måtte give op og selv opkald til to kompetente Proz-brugereicon_smile.gif ledte heller ikke til nogen opklaring.

Derfor: kender nogen til andre funktioner end "request support"?

Der er jo både tidsforskelle og svartid at påtænke og imens har 14 andre oversættere måske arbejdet i 15 timer på det projekt, som jeg "kun" nåede at bruge 5 timer på, førend jeg lugtede lunten.

Mvh
Gitte


 

Erik Hansson  Identity Verified
Germany
Member (2002)
Swedish
+ ...
ProZ.com suggestions Jun 11, 2008

Hej Gitte,

Undskyld at jeg ikke skriver på dansk - min dansk er kun godt nok til at snakkeicon_wink.gif

Jag letade runt på hela webbplatsen, men hittade inte heller något lämpligt forum där du skulle sätta in en varning. Det vore onekligen en bra idé med ett sådant forum för att snabbt kunna informera andra kollegor om ev. bedrägerier.

Du kan gärna lägga in ett förslag här:
http://www.proz.com/forum/prozcom_suggestions-13.html

Mange hilsner
Erik


 

Jeanette Brammer  Identity Verified
Local time: 23:30
English to Danish
+ ...
Sådan en funktion burde der være Jun 13, 2008

Hej Gitte,

Som du allerede ved, har jeg heller aldrig fået øje på noget sted på proz., hvor man kan advare om svindlere (det ville nok heller ikke være så effektivt, hvis det var meget svært at få øje på!) Men jeg er ganske enig i, at det burde kunne lade sig gøre at advare andre.

Når der ikke er sådan en funktion på siden, er det vel, fordi man er bange for, at det ville blive misbrugt, kunne jeg forestille mig. Sådan i stil med: Betal, hvad jeg forlanger, dit møgbureau, eller jeg hænger jer ud på advarselssiden!

Men man kunne vel gøre det på den måde, at enhver advarsel skulle godkendes, inden den blev lagt ud, og at der skulle følge dokumentation med. Jeg ved, at der er en lignende procedure, hvis man gerne vil have et medlem ekskluderet. Det ved jeg fra en sag, hvor et bestemt medlem blev ekskluderet (ja, du ved godt, hvem jeg mener, men man må ikke skrive det).

Man kunne jo lave reglerne sådan, at det kun var tilladt at advare, hvis der direkte var tale om svindel, og hvis det var sandsynliggjort, at personen aldrig havde haft til hensigt at betale. Almindelige sager om dårlige betalere og sløsede kunder skulle fortsat henvises til Blue Board. Så ville det dels være ret overskueligt at administrere, for så mange deciderede forbrydere er der da heldigvis heller ikke i denne branche, og dels ville det da være til at overse, hvor meget det kunne misbruges.

Venlig hilsen
Jeanette

[Edited at 2008-06-13 17:03]


 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Kendskab til generelt advarselsforum

Advanced search


TM-Town
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business

Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.

More info »
BaccS – Business Accounting Software
Modern desktop project management for freelance translators

BaccS makes it easy for translators to manage their projects, schedule tasks, create invoices, and view highly customizable reports. User-friendly, ProZ.com integration, community-driven development – a few reasons BaccS is trusted by translators!

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search