Den Store Danske Encyklopædi + problem
Thread poster: vestjyde
vestjyde
Local time: 16:09
Danish
Aug 23, 2008

For nogle år siden fik jeg den store danske encyklopædi lekiskonet til computer og det kører da også fint nok, så længe det ikke er Vista 64, for så kan jeg godt installere det, men det kan ikke åbnes.
Den siger noget med at man skal oprette en tilknytning i angiv tilknytninger, men hvor er det på computeren

Er der nogle som har en ide til hvad man kan gøre?Edit: Jeg kan godt få fremmedordbogen til at virke, men kun med cd, hvor findes der evt. en opdatering der gør at man ikke skal bruge cd hele tiden?


Direct link Reply with quote
 

jmadsen  Identity Verified
Local time: 16:09
Forslag Aug 24, 2008

Det med encyklopædien kunne godt lyde som et kompatibilitetsproblem, altså, at den ikke kan køre Vista i den version, du har.

At du skal bruge cd'en for at bruge fremmedordbogen er en beskyttelsesforanstaltning fra forlagets side mod piratkopiering. Det er træls for brugeren, men det må være forklaringen.

Mvh Jørgen


Direct link Reply with quote
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Den Store Danske Encyklopædi + problem

Advanced search


SDL Trados Studio 2017 Freelance
The leading translation software used by over 250,000 translators.

SDL Trados Studio 2017 helps translators increase translation productivity whilst ensuring quality. Combining translation memory, terminology management and machine translation in one simple and easy-to-use environment.

More info »
memoQ translator pro
Kilgray's memoQ is the world's fastest developing integrated localization & translation environment rendering you more productive and efficient.

With our advanced file filters, unlimited language and advanced file support, memoQ translator pro has been designed for translators and reviewers who work on their own, with other translators or in team-based translation projects.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search