"ses" vi i aften?
Thread poster: Lise Smidth

Lise Smidth  Identity Verified
Austria
Local time: 07:51
German to Danish
+ ...
Sep 30, 2009

hej,
hvem af jer deltager i den virtuelle konference i dag?
er det kl. 21 dansk tid at der er afsat en time til dansk chat? (bliver lidt forvirrret over de forskellige tidszoner...)
- er I der?

vh
lise


Direct link Reply with quote
 

Mette Melchior  Identity Verified
Sweden
Local time: 07:51
English to Danish
+ ...
Chatten fungerer desværre rigtig dårligt... Sep 30, 2009

Hej Lise

Jeg har kigget ind forbi konferencen og opdagede pludselig, at tidspunktet for dansk networking var blevet rykket til kl. 19. Det så jeg her et kvarter over... Så der er nok mange, der går fejl af det. Men det var absolut heller ikke noget at råbe hurra for desværre. Der var et par andre danskere, der prøvede at deltage i en chat, men det virker desværre bare rigtig dårligt med den måde, det er sat op på. Det er ret uoverskueligt med de forskellige tråde, når der er så mange forskellige sprog, der prøver at mødes på samme tid, og her hos mig gik det også super langsomt med at skrive beskeder til chatten. Det virker som om, at systemet slet ikke er gearet til det.

Det var ellers en god ide og kunne have været sjovt, men jeg håber de finder en bedre måde at gøre det på en anden gang. Sådan som det var sat op her, synes jeg godt nok slet ikke, det virker tilfredsstillende. Forhåbentlig virker det bedre i de netværksgrupper, hvor der kun er ét sprog per chatrum.


Direct link Reply with quote
 

Lise Smidth  Identity Verified
Austria
Local time: 07:51
German to Danish
+ ...
TOPIC STARTER
ærgerligt Sep 30, 2009

hej mette,
nå, det lyder ret forvirrende. er lige kommet hjem fra et arrangement og håbede selvfølgelig at det var nu jeg skulle chatte på dansk. det ser også ud som om det danske chatvindue kan åbnes men det runger meget, meget ensomt, når man prøver at give lyd fra sig.....

bedre held en anden gang

vh
lise


Direct link Reply with quote
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


"ses" vi i aften?

Advanced search


BaccS – Business Accounting Software
Modern desktop project management for freelance translators

BaccS makes it easy for translators to manage their projects, schedule tasks, create invoices, and view highly customizable reports. User-friendly, ProZ.com integration, community-driven development – a few reasons BaccS is trusted by translators!

More info »
LSP.expert
You’re a freelance translator? LSP.expert helps you manage your daily translation jobs. It’s easy, fast and secure.

How about you start tracking translation jobs and sending invoices in minutes? You can also manage your clients and generate reports about your business activities. So you always keep a clear view on your planning, AND you get a free 30 day trial period!

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search