Oprettelse af en blog om sprog?
Thread poster: Jørgen Madsen

Jørgen Madsen  Identity Verified
Local time: 11:20
English to Danish
+ ...
Oct 15, 2010

Vi er nogle stykker, som har snakket om, hvordan vi som sprogeksperter kan tydeliggøre debatten om sprogets udvikling og komme igennem med nogle argumenter og synspunkter om dette og hint i forbindelse med det danske sprog. Det har nemlig vist sig at være svært at komme til orde i de gængse medier.

Jeg ved ikke, om der findes sådanne blogs, men hvis der ikke gør, ville det måske være relevant at oprette én. Lyder det som en helt skør idé, eller er der andre, som er med på at bidrage i et valgfrit omfang?

Mvh Jørgen


 

Susanne Hemdorff  Identity Verified
Denmark
Local time: 11:20
Member (2006)
English to Danish
+ ...
Fin idé! Oct 15, 2010

Jeg synes, det er en rigtig god idé, og jeg vil gerne bidrage efter bedste evne, når bloggen er oprettet. Min tid og mine evner udi det tekniske levner desværre ikke mulighed for, at jeg kan bidrage ved selve oprettelsen.

Mvh
Susanne


 

Jeanette Brammer  Identity Verified
Local time: 11:20
English to Danish
+ ...
Har én, der måske kan bruges Oct 15, 2010

Jeg kom lige i tanker om, at jeg for flere år siden oprettede en blog:http://blog-dyn.tv2.dk/jeanette.brammer/profile.html

Jeg har aldrig brugt den til noget, men man kunne jo godt ændre den, så den kunne bruges til formålet. Jeg er så bare lidt i tvivl om, hvor mange læsere man kan få, for der er mange, der har sådan en TV2-blog.

Måske skulle man prøve at blive fast blogger på en af de store aviser, så overskrifterne på indlægene blev vist på avisens hjemmeside. Det ville give mange læsere. Ville det ikke være det allerbedste, hvis man kunne det? Man har da lov at prøve.


 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Oprettelse af en blog om sprog?

Advanced search


SDL Trados Studio 2019 Freelance
The leading translation software used by over 250,000 translators.

SDL Trados Studio 2019 has evolved to bring translators a brand new experience. Designed with user experience at its core, Studio 2019 transforms how new users get up and running and helps experienced users make the most of the powerful features.

More info »
Déjà Vu X3
Try it, Love it

Find out why Déjà Vu is today the most flexible, customizable and user-friendly tool on the market. See the brand new features in action: *Completely redesigned user interface *Live Preview *Inline spell checking *Inline

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search