Oprettelse af en blog om sprog?
Thread poster: jmadsen

jmadsen  Identity Verified
Local time: 11:50
Oct 15, 2010

Vi er nogle stykker, som har snakket om, hvordan vi som sprogeksperter kan tydeliggøre debatten om sprogets udvikling og komme igennem med nogle argumenter og synspunkter om dette og hint i forbindelse med det danske sprog. Det har nemlig vist sig at være svært at komme til orde i de gængse medier.

Jeg ved ikke, om der findes sådanne blogs, men hvis der ikke gør, ville det måske være relevant at oprette én. Lyder det som en helt skør idé, eller er der andre, som er med på at bidrage i et valgfrit omfang?

Mvh Jørgen


Direct link Reply with quote
 

Susanne Hemdorff  Identity Verified
Denmark
Local time: 11:50
Member (2006)
English to Danish
+ ...
Fin idé! Oct 15, 2010

Jeg synes, det er en rigtig god idé, og jeg vil gerne bidrage efter bedste evne, når bloggen er oprettet. Min tid og mine evner udi det tekniske levner desværre ikke mulighed for, at jeg kan bidrage ved selve oprettelsen.

Mvh
Susanne


Direct link Reply with quote
 

Jeanette Brammer  Identity Verified
Local time: 11:50
English to Danish
+ ...
Har én, der måske kan bruges Oct 15, 2010

Jeg kom lige i tanker om, at jeg for flere år siden oprettede en blog:http://blog-dyn.tv2.dk/jeanette.brammer/profile.html

Jeg har aldrig brugt den til noget, men man kunne jo godt ændre den, så den kunne bruges til formålet. Jeg er så bare lidt i tvivl om, hvor mange læsere man kan få, for der er mange, der har sådan en TV2-blog.

Måske skulle man prøve at blive fast blogger på en af de store aviser, så overskrifterne på indlægene blev vist på avisens hjemmeside. Det ville give mange læsere. Ville det ikke være det allerbedste, hvis man kunne det? Man har da lov at prøve.


Direct link Reply with quote
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Oprettelse af en blog om sprog?

Advanced search


WordFinder
The words you want Anywhere, Anytime

WordFinder is the market's fastest and easiest way of finding the right word, term, translation or synonym in one or more dictionaries. In our assortment you can choose among more than 120 dictionaries in 15 languages from leading publishers.

More info »
Protemos translation business management system
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!

The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search