Off topic: "Grilldansk" .... fra det virkelig liv
Thread poster: Dinny

Dinny  Identity Verified
Greece
Local time: 03:15
Italian to Danish
+ ...
Mar 25, 2004

http://politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=312529

Jeg tror ikke vi behøver at bekymre os alt for meget for at maskinerne overtager vores job!
Ifølge denne artikel i Politiken er der stadig brug for os!icon_wink.gif


 

Mads Grøftehauge  Identity Verified
Local time: 02:15
English to Danish
+ ...
kan klagerne virkelig ikke opveje udgiften? Mar 26, 2004

"Man skal ikke have læst meget i manualen til Pioneers dvd-optager, før man finder ud af, at det er en maskine, der har oversat den.
Hos Pioneer er man godt klar over, at den er gal.
»Manualen er ikke det, jeg er mest stolt af ved det produkt. Den har vi også fået mange klager over. Den er elendig. Den er på det nærmeste ubrugelig«, siger produktchef hos Pioneer Henrik Skinbjerg, der selvfølgelig lover bod og bedring og bedre manualer i fremtiden."

Vi har jo set disse 'går den, så går den' manualer fra bambusproducenterne i et stykke tid, men det er da foruroligende at se det fra Pioneer. Det kan selvfølgelig være, at det konkrete eksempel bunder i tidspres, men kunne det evt. være en kold økonomisk beregning?

Problemet er vel, at konkurrencen er ved at være så hård fra kinesiske kopiprodukter og handel over grænserne, at selv mærkevareproducenterne ikke længere synes, at de har råd til at få oversat manualerne.

Det er ærgeligt, ikke mindst fra oversætternes synspunkt, at en ordentlig instruktionsbog ikke længere er et salgsargument. Men er forbrugerne virkelig så ligeglade med manualen, at producenterne ikke kan få pengene ind igen på en oversættelse til måske 5-10.000 kr?

Om ikke andet er dette eksempel endnu en pind til Pioneers ligkiste som respekteret mærkevare inden for elektronik til hjemmet(undskyld den forvirrede metafor).


Mads G


 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


"Grilldansk" .... fra det virkelig liv

Advanced search


memoQ translator pro
Kilgray's memoQ is the world's fastest developing integrated localization & translation environment rendering you more productive and efficient.

With our advanced file filters, unlimited language and advanced file support, memoQ translator pro has been designed for translators and reviewers who work on their own, with other translators or in team-based translation projects.

More info »
Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search