Hjælp til vanskelig termer - KudoZ- vvs, blandingsbatterier, værktøj
Thread poster: Marianne Prip Olsen
Marianne Prip Olsen  Identity Verified
Denmark
Local time: 21:51
English to Danish
Apr 4, 2012

Hej alle.
Jeg ved, det er påske, og at de fleste af jer sikkert holder ferie. Skulle nogle af jer alligevel finde tid til at kaste et blik på de fire spørgsmål, jeg har slået op, vil jeg blive meget taknemmelig. Jeg har accepteret at oversætte en hjemmeside, der handler om blandingsbatterier, fordi den var en lille del af en større opgave, og jeg dermed vidste, at jeg ville få god tid til at lede efter vanskelige fagtermer. Det har jeg så til gengæld også god brug for, da jeg har fået kam til mit hår. Jeg skal heldigvis ikke aflevere oversættelserne før mandag, så jeg venter nogle dage med at lukke spørgsmålene og håber, nogle af jer kan få tid. Der er allerede nogle stykker, der har svaret, og det påskønner jeg meget, men emnet ligger så langt fra min ekspertise, at jeg føler, jeg kan bruge al den hjælp, jeg kan få.
God påske til jer alle.
Hilsner, Marianne


Direct link Reply with quote
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Hjælp til vanskelig termer - KudoZ- vvs, blandingsbatterier, værktøj

Advanced search


Anycount & Translation Office 3000
Translation Office 3000

Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.

More info »
SDL Trados Studio 2017 Freelance
The leading translation software used by over 250,000 translators.

SDL Trados Studio 2017 helps translators increase translation productivity whilst ensuring quality. Combining translation memory, terminology management and machine translation in one simple and easy-to-use environment.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search