Hjælp til vanskelig termer - KudoZ- vvs, blandingsbatterier, værktøj
Thread poster: Marianne Prip Olsen

Marianne Prip Olsen  Identity Verified
Denmark
Local time: 09:23
English to Danish
Apr 4, 2012

Hej alle.
Jeg ved, det er påske, og at de fleste af jer sikkert holder ferie. Skulle nogle af jer alligevel finde tid til at kaste et blik på de fire spørgsmål, jeg har slået op, vil jeg blive meget taknemmelig. Jeg har accepteret at oversætte en hjemmeside, der handler om blandingsbatterier, fordi den var en lille del af en større opgave, og jeg dermed vidste, at jeg ville få god tid til at lede efter vanskelige fagtermer. Det har jeg så til gengæld også god brug for, da jeg har fået kam til mit hår. Jeg skal heldigvis ikke aflevere oversættelserne før mandag, så jeg venter nogle dage med at lukke spørgsmålene og håber, nogle af jer kan få tid. Der er allerede nogle stykker, der har svaret, og det påskønner jeg meget, men emnet ligger så langt fra min ekspertise, at jeg føler, jeg kan bruge al den hjælp, jeg kan få.
God påske til jer alle.
Hilsner, Marianne


 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Hjælp til vanskelig termer - KudoZ- vvs, blandingsbatterier, værktøj

Advanced search


CafeTran Espresso
You've never met a CAT tool this clever!

Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer. Accept jobs from clients who use SDL Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools. Download and start using CafeTran Espresso -- for free

More info »
memoQ translator pro
Kilgray's memoQ is the world's fastest developing integrated localization & translation environment rendering you more productive and efficient.

With our advanced file filters, unlimited language and advanced file support, memoQ translator pro has been designed for translators and reviewers who work on their own, with other translators or in team-based translation projects.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search