Hjælp til vanskelig termer - KudoZ- vvs, blandingsbatterier, værktøj
Thread poster: Marianne Prip Olsen (X)

Marianne Prip Olsen (X)  Identity Verified
Denmark
Local time: 02:15
English to Danish
Apr 4, 2012

Hej alle.
Jeg ved, det er påske, og at de fleste af jer sikkert holder ferie. Skulle nogle af jer alligevel finde tid til at kaste et blik på de fire spørgsmål, jeg har slået op, vil jeg blive meget taknemmelig. Jeg har accepteret at oversætte en hjemmeside, der handler om blandingsbatterier, fordi den var en lille del af en større opgave, og jeg dermed vidste, at jeg ville få god tid til at lede efter vanskelige fagtermer. Det har jeg så til gengæld også god brug for, da jeg har fået kam til mit hår. Jeg skal heldigvis ikke aflevere oversættelserne før mandag, så jeg venter nogle dage med at lukke spørgsmålene og håber, nogle af jer kan få tid. Der er allerede nogle stykker, der har svaret, og det påskønner jeg meget, men emnet ligger så langt fra min ekspertise, at jeg føler, jeg kan bruge al den hjælp, jeg kan få.
God påske til jer alle.
Hilsner, Marianne


 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Hjælp til vanskelig termer - KudoZ- vvs, blandingsbatterier, værktøj

Advanced search


Protemos translation business management system
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!

The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.

More info »
Déjà Vu X3
Try it, Love it

Find out why Déjà Vu is today the most flexible, customizable and user-friendly tool on the market. See the brand new features in action: *Completely redesigned user interface *Live Preview *Inline spell checking *Inline

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search