Off topic: Markedsføring
Thread poster: Andy Bell

Andy Bell  Identity Verified
Local time: 11:20
Member (2002)
Norwegian to English
+ ...
Sep 21, 2004

Hei. Det er sikkert noen her som kjenner meg fra KudoZ (og de vil derfor ikke være helt forbauset om skrivemåten), men jeg har et spørsmål som gjelder markedsføring. Jeg har en god kunder database med flere "repeat clients" men, fordi jeg bor i Australia, fikk jeg sjansen til å ha noen 100 kopier av "My Planet" som er bladet av de Australske-Skandinaviske vennskapsforeningen (Australian-Scandinavian Friendship Society). Bladet er av god kvalitet og innholder flere interessante artikler. Spørsmålet er: synes gruppen at potensiell eller eksisterende kunder i Norden kunne bli interessert i slik et blad, når en vurderer at det er ganske normal for meg å ta kontakt med kundene et par ganger i det året (om jul med kalendar og kanskje en gang i midten av året). Også, jeg undrer om dersom folk synes det er bedre å sende slik til nye kunder, evt med business kort eller slik?
Jeg vil bare få litt feedback om hvis folk her synes dette er noe bra/helt idiotisk ide. (Obs. Å spørre andre om markedsføring er ganske ny territory til meg!)
Hilsen
Andy Bell


Direct link Reply with quote
 

Jande  Identity Verified
Australia
Local time: 14:20
Danish to English
+ ...
Råd fra australisk landskvinde! Oct 12, 2004

Det kommer an på dit formål. Danskere hygge sig med en stor skål slik, som de sidder og spiser foran fjernsynet,

(se http://home20.inet.tele.dk/schlager/continent/europe/denmark/danish_culture.htm)

men gratis gaver er de meget skeptisk overfor og de hader billige lort.

Australiere elsker gratis gaver og slik, som de spiser så snart de får dem. De er lige glad om det er billige eller dyre slik.

Til lykke med det!


Direct link Reply with quote
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Markedsføring

Advanced search


SDL Trados Studio 2017 Freelance
The leading translation software used by over 250,000 translators.

SDL Trados Studio 2017 helps translators increase translation productivity whilst ensuring quality. Combining translation memory, terminology management and machine translation in one simple and easy-to-use environment.

More info »
memoQ translator pro
Kilgray's memoQ is the world's fastest developing integrated localization & translation environment rendering you more productive and efficient.

With our advanced file filters, unlimited language and advanced file support, memoQ translator pro has been designed for translators and reviewers who work on their own, with other translators or in team-based translation projects.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search