Vekselkurser - til orientering
Thread poster: NetLynx

NetLynx  Identity Verified
Local time: 11:31
English to Danish
+ ...
Jul 1, 2013

Jeg iler med en opfordring til at kontrollere vekselkurser, efter at jeg i weekenden udregnede kursen på et tidligere modtaget beløb fra en 2012-faktura (sendt til et sydligt Euro-land, fakturabeløb i Euro).

Alle tidligere fakturaer af den art, også til dette firma, er kommet til min bank i Euro, men dette var vekslet i og sendt fra den sydlige bank som DKK - næsten 1000 kr mindre end en dansk veksling!

Jeg har selvfølgelig skrevet til oversætterbureauet for at få det til at rette fejlen og håber, det virker, ellers må jeg opspore banken på SWIFT-koden og true med offentliggørelse.

Dette viser, at der er grund til at kontrollere alle tal i vore regnskaber, bankoverførsler osv.


Venlig hilsen og god sommer!

Erik


 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Vekselkurser - til orientering

Advanced search


Anycount & Translation Office 3000
Translation Office 3000

Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.

More info »
memoQ translator pro
Kilgray's memoQ is the world's fastest developing integrated localization & translation environment rendering you more productive and efficient.

With our advanced file filters, unlimited language and advanced file support, memoQ translator pro has been designed for translators and reviewers who work on their own, with other translators or in team-based translation projects.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search