WORDFAST FORWARD 2019

WHAT IS IT? Join users, developers, trainers, staff, and tech support for Wordfast’s 5th annual user conference. The program will feature three days of Wordfast training and workshops, other software integration sessions, keynote speeches, one-to-one meetings with experts, and more. The evenings will be spent networking and celebrating Wordfast’s 20-year anniversary. WHEN AND WHERE IS IT? The 2019 edition of Wordfast Forward will take place in Sainte-Luce, Martinique on March 21-23, 2019.

Click for Full Participation

Powwow-\"rapport\"
Thread poster: Mads Grøftehauge

Mads Grøftehauge  Identity Verified
Local time: 22:03
English to Danish
+ ...
Oct 22, 2002

Jeg har tænkt lidt på om jeg skulle skrive en lille rapport fra det første danske ProZ-powwow...


OK, her er den:


Jeg ankom til Cafe Norden 10-15 minutter for sent, og begyndte at snuse rundt og stirre diskret på folk ved de forskellige borde for at se om der var nogen jeg kendte. Det gik så småt op for mig at jeg nok kun ville kunne genkende en flok små digitale billeder, da jeg jo ikke havde set nogen af dem jeg skulle møde i virkeligheden. Der sad ikke nogen thumbnails ved nogen af bordene, så jeg spurgte i baren om der var nogen beskeder fra en gruppe oversættere. Ingen havde hørt noget.


Det blev klart for mig at powwowen (er det et nyt ord?) var blevet aflyst siden jeg sidst havde læst min email eftermiddagen før. Efter en kort debat blev jeg enig om at fortsætte til et lidt hyggelige og billige sted, og Danmarks første ProZ-powwow forløb over de følgende par timer på Skildpadden på Gråbrødre Torv. Der blev drukket kaffe og spist god sandwich og kvalt en enkelt fadøl, mens der blev læst højt af Financial Times indtil en gruppe nordkvinder ved et nærtstående bord begyndte at kigge underligt på mig. Første punkt på dagsordenen var: Hvordan finder jeg flere og bedre kunder, så jeg kan komme til Kbh. lidt oftere? Et udvalg blev nedsat, og jeg venter stadig på at høre tilbage. Til slut diskuterede jeg betalingspraksisser og beluttede mig endelig for kontanter, da Skildpadden ikke tager imod PayPal-betalinger.


Alt i alt en glimrende Powwow, i hvert fald når man tager i betragtning at jeg ikke rigtig har noget at sammenligne med. Jeg tror dog at det i fremtiden vil kunne blive endnu bedre hvis der er et bare lidt stærkere fremmøde.


Jeg håber at denne rapport har inspireret nogle af jer til at deltage i fremtidige Powwows; som det forhåbentlig fremgår, kan det være en god oplevelse selvom der et en endog meget beskedent fremmøde. Det drejer sig bare om at holde det uformelt og humoristisk.


KH

Mads
[ This Message was edited by: on 2002-10-24 16:34 ]

[ This Message was edited by: on 2002-10-24 16:34 ]


 

Susanne Rosenberg  Identity Verified
Germany
Local time: 22:03
Member (2002)
Danish to German
+ ...
Godt gået, Mads Oct 23, 2002

Husk at få BrwoniZ for fremmødet icon_smile.gif

 

schwensen (X)  Identity Verified
Local time: 22:03
Spanish to Danish
+ ...
Ingen fotos? Oct 23, 2002

Stakkels dig, men det er da godt, at du alligevel fik noget ud af det og endda har humør til at dele oplevelsen med os!


Bedre held næste gang, og så håber jeg, at jeg også kan være med. Man bliver helt misundelig, når man ser, hvordan de andre får lavet en hel fest ud af mødet (spanierne og argentinerne er specialister!)


Hasta la próxima,


Anna


 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Powwow-\"rapport\"

Advanced search


SDL MultiTerm 2019
Guarantee a unified, consistent and high-quality translation with terminology software by the industry leaders.

SDL MultiTerm 2019 allows translators to create one central location to store and manage multilingual terminology, and with SDL MultiTerm Extract 2019 you can automatically create term lists from your existing documentation to save time.

More info »
CafeTran Espresso
You've never met a CAT tool this clever!

Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer. Accept jobs from clients who use SDL Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools. Download and start using CafeTran Espresso -- for free

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search