Het nieuwe ProZ.com moderatoren-programma
Thread poster: Jared Tabor

Jared Tabor
Local time: 14:56
SITE STAFF
Jul 13, 2009

Beste leden,

Eerder dit jaar werd aangekondigd dat de rol van de moderatoren bij ProZ.com een nieuwe invulling had gekregen om zo beter aan te sluiten bij de huidige vorm van de ProZ-gemeenschap, die nu al bijna tien jaar bestaat. Deze nieuwe invulling en verdere informatie over het moderatorenprogramma is hier te vinden.

Om deze frisse nieuwe benadering van het moderatorenprogramma te begeleiden, zijn er diverse verbeteringen doorgevoerd, zoals een nieuw aanmeldformulier en een speciaal trainingsprogramma voor nieuwe moderatoren.

Leden die een meer actieve rol willen spelen in de ProZ-gemeenschap, worden van harte uitgenodigd de functiebeschrijving voor moderatoren te lezen. Als het vooruitzicht een termijn lang als moderator dienst te doen hen aantrekt, kunnen zij dit laten zien door zich aan te melden voor de cursus voor moderatoren 2009-2010.

Een jaar lang dienst doen als moderator is een bijzonder goede manier om anderen te helpen het beste uit de site te halen en het biedt mogelijkheden om te netwerken met een grote groep van collega-taalprofessionals.

Als u vragen hebt over het moderatorenprogramma, kunt u altijd contact opnemen met mij of een ander lid van het team van site-medewerkers via het support system.

Als altijd gaat onze dank uit naar de leden van deze site, die deze en andere activiteiten mogelijk maken

Met vriendelijke groet,

Jared


Direct link
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Het nieuwe ProZ.com moderatoren-programma

Advanced search


SDL MultiTerm 2017
Guarantee a unified, consistent and high-quality translation with terminology software by the industry leaders.

SDL MultiTerm 2017 allows translators to create one central location to store and manage multilingual terminology, and with SDL MultiTerm Extract 2017 you can automatically create term lists from your existing documentation to save time.

More info »
Déjà Vu X3
Try it, Love it

Find out why Déjà Vu is today the most flexible, customizable and user-friendly tool on the market. See the brand new features in action: *Completely redesigned user interface *Live Preview *Inline spell checking *Inline

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search