Het nieuwe ProZ.com moderatoren-programma
Thread poster: Jared Tabor

Jared Tabor
Local time: 13:56
SITE STAFF
Jul 13, 2009

Beste leden,

Eerder dit jaar werd aangekondigd dat de rol van de moderatoren bij ProZ.com een nieuwe invulling had gekregen om zo beter aan te sluiten bij de huidige vorm van de ProZ-gemeenschap, die nu al bijna tien jaar bestaat. Deze nieuwe invulling en verdere informatie over het moderatorenprogramma is hier te vinden.

Om deze frisse nieuwe benadering van het moderatorenprogramma te begeleiden, zijn er diverse verbeteringen doorgevoerd, zoals een nieuw aanmeldformulier en een speciaal trainingsprogramma voor nieuwe moderatoren.

Leden die een meer actieve rol willen spelen in de ProZ-gemeenschap, worden van harte uitgenodigd de functiebeschrijving voor moderatoren te lezen. Als het vooruitzicht een termijn lang als moderator dienst te doen hen aantrekt, kunnen zij dit laten zien door zich aan te melden voor de cursus voor moderatoren 2009-2010.

Een jaar lang dienst doen als moderator is een bijzonder goede manier om anderen te helpen het beste uit de site te halen en het biedt mogelijkheden om te netwerken met een grote groep van collega-taalprofessionals.

Als u vragen hebt over het moderatorenprogramma, kunt u altijd contact opnemen met mij of een ander lid van het team van site-medewerkers via het support system.

Als altijd gaat onze dank uit naar de leden van deze site, die deze en andere activiteiten mogelijk maken

Met vriendelijke groet,

Jared


Direct link
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Het nieuwe ProZ.com moderatoren-programma

Advanced search


TM-Town
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business

Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.

More info »
Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search