Twee tips: een newsletter en een alignment tool
Thread poster: Marinus Vesseur

Marinus Vesseur  Identity Verified
Canada
Local time: 18:51
English to Dutch
+ ...
Oct 7, 2009

Gisteren zat ik met een paar bestanden die zich met Trados maar niet wilden laten uitlijnen. Wat ik ook deed, Winalign maakte er een zootje van. Toen herinnerde ik me aan een tip in de nieuwsletter van:

www.internationalwriters.com (eerste tip)

namelijk dat een supergoed, maar duur alignment-programma van Terminotix tijdelijk via http://youalign.com/Default.aspx gratis te gebruiken is (tweede tip). De bestanden moeten wel kleiner zijn dan 1 MB.

Gezegd, gedaan. Het resultaat was verbluffend goed. Ik kon het als TMX downloaden en meteen in de Workbench importeren, maar ik heb het eerst nog even doorgenomen en dan opgeslagen.

Als je dus snel een paar TMetjes wilt maken met wat tweetalige documenten op je pc, is dit een prima hulpmiddel, zolang het tenminste nog beschikbaar is (hopelijk is dat na deze posting nog een tijdje het geval).

Mijn dank hiermee ook aan Jost Zetsche van internationalwriters.


Direct link Reply with quote
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Twee tips: een newsletter en een alignment tool

Advanced search


TM-Town
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business

Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.

More info »
LSP.expert
You’re a freelance translator? LSP.expert helps you manage your daily translation jobs. It’s easy, fast and secure.

How about you start tracking translation jobs and sending invoices in minutes? You can also manage your clients and generate reports about your business activities. So you always keep a clear view on your planning, AND you get a free 30 day trial period!

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search