deelnemers cursus Neue Rechtschreibung
Thread poster: cremer

cremer  Identity Verified
Netherlands
Local time: 03:56
Dutch to German
+ ...
Nov 8, 2011

Beste collega-vertaler/vertaalster Duits,

Op woensdag 16 november wordt in Aken (centrum en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer) een cursus "Rechtschreibung" gegeven aan de Volkshochschule Aachen.

De cursus heet "Modul 2: Neue Rechtschreibung leicht gemacht", Kursnummer AF21361-02.

Tijd: 09.00-15.30 uur

De cursus bestaat uit 7 lesuren van 45 minuten elk en de kosten zijn (slechts!!) € 56,00 (!!!). Ik heb nog geen PE's aangevraagd, maar (zie RBTV-lijst) er werden al eerder punten voor dergelijke cursussen toegekend en ik kan mij ook niet anders voorstellen. De lesuren zijn exclusief pauzes, dus dat zou best wel wat punten kunnen opleveren en dan tegen minimale kosten en m.i. ook daadwerkelijk een nuttige geld/tijdsbesteding.

Alleen: er zijn op dit moment nog te weinig aanmeldingen.

Men staat op het punt de cursus vanwege te weinig deelnemers te annuleren en het zou toch wel heel jammer zijn als zo'n voordelige en nuttige manier om PE-punten te halen niet werd benut. Voor informatie en aanmelding kan gekeken worden op de site van de Volkshochschule Aachen www.vhs-aachen.de (gewoon even in het balkje zoeken de cursusnaam of het cursusnummer intypen)[Edited at 2011-11-09 15:52 GMT]


 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


deelnemers cursus Neue Rechtschreibung

Advanced search


SDL MultiTerm 2019
Guarantee a unified, consistent and high-quality translation with terminology software by the industry leaders.

SDL MultiTerm 2019 allows translators to create one central location to store and manage multilingual terminology, and with SDL MultiTerm Extract 2019 you can automatically create term lists from your existing documentation to save time.

More info »
Anycount & Translation Office 3000
Translation Office 3000

Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search