Vertalers in de gemeente Westerveld voor een verzamelwerkplek
Thread poster: Olly Pekelharing

Olly Pekelharing  Identity Verified
Netherlands
Local time: 08:12
Member (2009)
Dutch to English
Aug 23, 2012

Ik vermoed dat dit weinig kans maakt in deze lege provincie, maar toch:

Ik ben met meerdere zelfstandigen in de gemeente Westerveld (Drenthe) bezig met het opzetten van een verzamelwerkplek (een soort 'seats2meet') in een cafe in het dorp Dwingeloo. Mijn eigen primaire doel hierbij is af en toe werken buitenshuis (zeg 1 of 2 keer per week), maar ook 'onder de mensen komen', en wellicht zelfs een beetje netwerken. Het is nu nog maar klein (we zitten met zijn tweeën of drieën) maar hopelijk breidt het nog uit. Mijn vraag is of er nog meer vertalers zijn die zich aan zouden willen sluiten. Het is een ruim opgezet cafe met gratis wifi en ik vind het zelf prettig werken daar. Mij lijkt het erg leuk als er meer vertalers waren, om te praten over het vak en wellicht elkaar helpen. Als je het wat lijkt of je kent een vertaler die in deze contreien woont die het misschien wat zou vinden, dan graag contact opnemen!

Groet,

Olly


 

Robert Rietvelt  Identity Verified
Local time: 08:12
Member (2006)
Spanish to Dutch
+ ...
Goed idee! Aug 23, 2012

Hallo Olly,

Een puik idee. Ik ben ook een van die vertalers die helemaal alleen thuis zit te werken en alleen via portals als Proz.com en af en toe een Pow Pow (of hoe noem je dat) in contact komt met zijn collega's. De "drawback" aan jouw voorstel is dat ik in Amsterdam woon en Dwingeloo alleen ken van de sporadische keer dat ik in de buurt ben.

Maar zoals reeds gezegd, een puik idee en ik hoop dat er mensen reageren.

Succes!

Groet,

Rob


 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Vertalers in de gemeente Westerveld voor een verzamelwerkplek

Advanced search


TM-Town
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business

Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.

More info »
BaccS – Business Accounting Software
Modern desktop project management for freelance translators

BaccS makes it easy for translators to manage their projects, schedule tasks, create invoices, and view highly customizable reports. User-friendly, ProZ.com integration, community-driven development – a few reasons BaccS is trusted by translators!

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search