Vertalers in de gemeente Westerveld voor een verzamelwerkplek
Thread poster: Olly Pekelharing

Olly Pekelharing  Identity Verified
Netherlands
Local time: 03:06
Member (2009)
Dutch to English
Aug 23, 2012

Ik vermoed dat dit weinig kans maakt in deze lege provincie, maar toch:

Ik ben met meerdere zelfstandigen in de gemeente Westerveld (Drenthe) bezig met het opzetten van een verzamelwerkplek (een soort 'seats2meet') in een cafe in het dorp Dwingeloo. Mijn eigen primaire doel hierbij is af en toe werken buitenshuis (zeg 1 of 2 keer per week), maar ook 'onder de mensen komen', en wellicht zelfs een beetje netwerken. Het is nu nog maar klein (we zitten met zijn tweeën of drieën) maar hopelijk breidt het nog uit. Mijn vraag is of er nog meer vertalers zijn die zich aan zouden willen sluiten. Het is een ruim opgezet cafe met gratis wifi en ik vind het zelf prettig werken daar. Mij lijkt het erg leuk als er meer vertalers waren, om te praten over het vak en wellicht elkaar helpen. Als je het wat lijkt of je kent een vertaler die in deze contreien woont die het misschien wat zou vinden, dan graag contact opnemen!

Groet,

Olly


Direct link Reply with quote
 

Robert Rietvelt  Identity Verified
Local time: 03:06
Member (2006)
Spanish to Dutch
+ ...
Goed idee! Aug 23, 2012

Hallo Olly,

Een puik idee. Ik ben ook een van die vertalers die helemaal alleen thuis zit te werken en alleen via portals als Proz.com en af en toe een Pow Pow (of hoe noem je dat) in contact komt met zijn collega's. De "drawback" aan jouw voorstel is dat ik in Amsterdam woon en Dwingeloo alleen ken van de sporadische keer dat ik in de buurt ben.

Maar zoals reeds gezegd, een puik idee en ik hoop dat er mensen reageren.

Succes!

Groet,

Rob


Direct link Reply with quote
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Vertalers in de gemeente Westerveld voor een verzamelwerkplek

Advanced search


Anycount & Translation Office 3000
Translation Office 3000

Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.

More info »
PerfectIt consistency checker
Faster Checking, Greater Accuracy

PerfectIt helps deliver error-free documents. It improves consistency, ensures quality and helps to enforce style guides. It’s a powerful tool for pro users, and comes with the assurance of a 30-day money back guarantee.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search